IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.12.2006 01:31

Yks asia jäi mainitsematta. Se oli tärkee asia.

Hain isän kans joulukuusen lauantaina. En oo moneen vuoteen ollu kuusenostoretkellä ja nyt menin isän kans kahdestaan. Käveltiin Liisantorille ja tarkasteltiin kuusia. Kaks myyjää siinä ehti meille esittelemään kuusiaan, ei oikeestaan ollu huonoja kuusia lainkaan, joten valkattiin vaan paras. Nyt isän ja äidin uudessa asunnossa on paljon tilaa, joten otettiin oikeen jenkkiläisen näkönen, leveä ja jättikokonen kuusi. Leveimmästä kohdasta halkasija on varmaan 2,5 metriä =)

Sitte isä alko tinkaamaan sitä hintaa. Myyjä pyysi 30 euroa ja lisäs, että sen kokosista kuusista on pyydetty 40-50 euroo. Isä sano, et hän maksaa kakskymppii. Myyjä pyysi 25. Isä sano vaan, et ei hänel oo, ku kaks kymppii. Sit se myyjä vähä surkeen sano, et olkoon ny sit. Kävi vähä sääliks. Kyl nii hienost ja isost kuusest olis voinu vähintään sen 25 euroo maksaa. Jos mul olis ollu lompakko mukana, ni olisin antanu sen vitosen. Tosihan se oli, et isäl oli se yks kahdenkympin seteli, mut sillä olis tasan ollu kolikoita vitosen edestä, kuten aina. Sen housutki painaa normaalia enemmän, ku se kantaa kauheita määriä kolikoita taskuissa. Mua vähän suretti sen myyjän puolesta, mut sit isä oli siinä just hetkee aikasemmin astunu koirankakkaan, joten aattelin, et kai tilanne sit on tasan =) Me kannettiin kuusi sit yhdessä kolme kadunkulmaa kotiin. Se runko oli niin paksu, ettei se meinannu mahtuu siihen jalkaan.

Kuusen koristelu on tarkkaa puuhaa. Minä ja isä aina laitetaan valot, sitten sisko laittaa nauhat ja siskon kanssa laitetaan yhdessä sitten muut koristeet. Tänä vuonna kerättiin kaikki sopivan väriset (teemana oli pääasiassa punanen, mut sit oli vähän kultaa ja hopeeta) koristeet kasaan ja sitten koristeltiin. Mun mielestä koristeita oli paljon, mutta se kuusi ei vaan tullu täyteen, koska se on niin iso =) Siitä tuli kuitenkin kaunis kuusi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.