IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 21.01.2010 12:20

Viime yö nukuttiin taas suht rauhallisesti. Edellisyönä koiralla oli joku ihme vimma pyöriä ympäri makkaria ja heräilin siihen rapisteluun pitkin yötä. Kai se P:tä kaipaa, on vähän levoton jatkuvasti. Oon koittanu nyt ekstra-ahkerasti lenkittää sitä, että edes siltä osin olis energiaa vähän kulutettu. Kisulit vaan nauttii, kun annan niiden tehdä mitä ne tykkää. Eilen pelailin kaverin kanssa Wiillä muutaman tunnin, juotiin limsaa ja syötiin keksejä. Se oli kivaa, iltakin kulu siinä mukavasti eikä tarvinnu stressata yksin olemista.

Paistelin illalla itelleni broilerin fileepihvejä valmiiks lounasta varten ja yhden ajattelin syödä siinä illalla telkun ääressä. Teki mieli pelata vielä Wiillä ennen syömistä ja toin sitten lautasen valmiiks siihen sohvapöydälle. Pelasin kaikessa rauhassa ja kuulin äänen "pläts". En pystyny kattoon mitä tapahtu, koska oli just joku kriittinen joogatilanne meneillään. Ja kun sitten ehdin tsekata mitä tapahtui... Kissalapsi oli ryövännyt mun pihvini lautaselta ja tiputtanut sen lattialle :D Siinä hän sitten kyyhötti pihvin vieressä lattialla ja nuuhki sitä onnellisena. Että silleen.

Ja koira oli keksiny kuseksia koko vierashuoneen maton täyteen. Kiva, kun se protestoi perheenjäsenten poissaoloa tolleen. Se on iha jee, kun oon kotona ja käydään usein ulkona, se pääsee sinne aina tarpeen vaatiessa, mut sit, kun oon pois niin se tekee kepposiaan. Kakara :D No, huomenna P tulee kotiin ja toivottavasti koiran fiilikset paranee.

Mun suksienki pitäis tulla huomenna, huijui :)) Ja P oli ostanu mulle Oakleyn Stockholmit pinkeillä linsseillä (ja kahet farkut) <3

Hei! Nyt on ihan huippu heppalistakin taas tunneilla. Tai no, ekana jännitin tiistain tuntia, kun mulle oli merkattu Matti, jonka kanssa mulla on yleensä aina kauheesti ongelmia. Mut tiistaina tunti menikin ihan superhyvin olosuhteisiin nähden! Olin itestäni aika ylpee ja niin oli opettajaki. Se totes, että oon ratsastanu nyt sen verran paljon, et ehkä joku palanen on loksahtanu paikalleen :) Tänään onki sit Musse vuorossa, eli tiedossa venkoilua ja kiukuttelua. Mut se on silti mitä parhain!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.