IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 01.03.2010 14:59

Tarviikohan yrittää ostaa Intersportista enää yhtään mitään? Kerran ostin sieltä sauvat ja myyjä myi 115 senttiset sauvat sanoen, että joo kyllä on hyvät. Viikko siitä kotona irrottelin sauvoja toisistaan ja aloin kattoon, et ne näyttää kyllä jotenkin omituisilta. Toinen oli 110cm ja toinen 115cm. Menin niitä vaihtamaan niin toinen myyjä sanoi, että kyllä sais olla 120 senttiset, että pituus riittää monot ja sukset jalassa... Ei kai silti alppikamppeilla niin ois väliikään vähän liian lyhyillä sauvoilla, mut telluilla pitää pystyy hiihtään.

Enivei, nyt perjantaina ostin Intersportista sitten monokassin ja suksipussin. Monokassi oli Atomicin sellanen ns. naisten malli, suht iso, johon mahtu monojen lisäks kypäräkin ja tilaa jäi vielä esim. vaihtovaatteille. Samaa sarjaa oli olemassa sitte suksipussejakin, ja myyjä innoissaan selitti, että eihän mulla oo muita vaihtoehtoja ku ottaa sellanen, ja tuumasinkin, että kyllä se mulle kelpaa. P siinä vieressä sanoi, että sukset on sitten 168cm pitkät ja myyjä nappas pussin siitä tangolta. Lauantaina pakattiin kamoja ennen Ellivuorelle lähtöö ja todettiin, että se suksipussi oli sitten 10-15cm liian lyhyt mun suksille. Että jehei. Muuten ei oliskaan ketuttanu, mutta meidän sukset lähti jo eilen etukäteen kohti Rukaa ja mun sukset piti sitten ujuttaa johonkin vanhaan murtsikkasuksipussiin, kun oma oli liian lyhyt. Kävin tänään sitte vaihtaas pätkäpussin uuteen... yllättäen siitä naisten mallista ei ollu muita kokoja olemassa, joten piti ottaa äijäkassi :D Mut sain 5€ rahaa takas sentään.

Onks niil myyjillä vaan niin kiire, ettei ny pysty yhtään keskittyyn siihen myyntitapahtumaan?

Ja eilen päätettiin äidin kanssa, että lähetään Milanoon! Sieltä sitten tehdään pari retkee johonki muualle, esim. Firenzeen ja Venetsiaan. Jeppajee. Toivottavasti mulle vaan myönnetään kesälomaa toukokuun ekalle viikolle :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.