IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 09.03.2010 12:22

Olin eilen niiiiin väsyny.

Tulin töihin jo seiskalta, kun heitin P:n bussipysäkille. Se lähti Helsinkiin. Työpäivä meni tavalliseen tapaan, lähinnä päin persettä :) Mut pääsin sentään lähtee hiukan aikasemmin kotiin. Otin hiukan plussaa ja lähdin vasta kakskyt vaille neljä.

Leikin koiran kanssa pihalla jonkun aikaa ja se juoksi ihan villinä ympäri tonttia. Nyt se nauttii, kun pääsee juoksemaan hangella, se kantaa semmosta pientä sinttiä niin hyvin. Paitsi sitten, kun se alkaa juosta ihan tosissaan, se uppoaa :D No, hän sai siinä purettua hiukan energiaa ja loppuilta istuttiinki sit sohvalla. Meil oli laatuaikaa: katottiin Isännän ja koiran käytöskoulu, Nätti nakuna, Perho tuli taloon ja jotain muutaki vielä. Kissat nukku jaloissa ja koira sylissä. Kauheen kiva niin, kun tänään illalla ei kauheesti ehdi niitä helliä. Sports Resortiakin pelasin, siitä ei tullu mitn, ku olin niin väsy.

P teki mulle voileipiä :> Ja toi kukkiaki! Nostin ne keittiön pöydältä työtasolle ja toivon, että ne on siinä vielä, kun mennään kotiin. Kissat on nimittäin aina kauheen kiinnostuneita kaikista rehuista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.