IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 14.06.2010 12:01

Se olis sitte piirua vaille kuukausi kesäloman alkuun. Mulla on lomaa vaan kolme viikkoa, koska yhden viikon käytin Milanon matkaan. Mut eipä kai se mitään haittaa, kyllä kolmessakin viikossa kaikenlaista ehtii. Sitä paitsi otin puolet lomarahasta lomana, niin voin sitten pitää enemmän vapaata esim. jouluna. Toivottavasti saatais tän kesän aikana terassi rakennettua. Ja sit on aikomus tapetoida ainakin keittiö. Silti tänä kesänä ei aiota pitää sellasta tajutonta työleiriä niinku sillon ekana kesänä, ku tossa talossa asuttiin :)

Varasin kynsihuollon heti kesäloman alkuun, että saan sitte lomaks ihkut kynnet :) Vaihdoin taas kynsistudioo. Mulla on ollu vähän epäonnee niiden kans. Ekasta paikasta kynsien tekijä jostain syystä vaan lähti. Toisessa paikassa oliki sitte tosi taitava tekijä ja tykkäsin siitä ihan älyttömästi. Se teki niin hienoo ja huolellista jälkee. Mut en ehtiny käydä siinä, ku kolme kertaa, kunnes se sano lopettavansa hommat, kun ei selkä tahtonu enää monen vuoden jälkeen kestää sitä istumista. Siihen tilalle tuli sitten uus tyttö, jonka luona kävin kerran. Tyttö oli mukava, mutta se oli just vasta alkanu tehdä kynsiä eikä siltä se homma mitenkään erityisen hienosti luonnistunut. Ja vaikka rutiini oliskin siihen tekemiseen tullut, niin olemus oli hiukan sen sorttinen, että ei oo kauheen huolellinen. En sitte halunnu sinne mennä enää uudestaan ja soitin jälleen uuteen paikkaan, ja kävin siellä ekan kerran perjantaina. Uujea, sinne mä jään toistaiseksi :D Tuli ihanat "baby blue"-ranskikset ja vähän sinisii timangei. Siistit ja kauniit. Tykkään!

Mulla palelee varpaat toimistolla, vaik ulkona tarkenin hyvin capreilla ja avokkailla. Mä en tajua miten täällä on näin kylmä, kun aikasemmin on ollu liian kuuma. Koskaan ei oo hyvä. Ja muute, meidän pitää kohta alkaa syödä kertakäyttölautasilta täällä, kun keittiö pistetään matalaks ja tiskari viedään pois. Yhyy :D Ihan ku tää remontin keskellä eläminen ei muuten jo ois tarpeks hankalaa. Tänään on luvassa neljä tuntia prosessiarviointia... KIINTOISAA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.