IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 17.06.2010 16:59

Kissiäiset kävi tänään rokotuksella. Kissalapsi kävi lääkärissä ekan kerran kaks viikkoo sitte, kun se oli taas yhtäkkii raastanu korvansa verille ja tassuissa ja varpaanväleissä oli aiemmin näkyny karvattomii ja vähän rupisii kohtii. Se sai samat lääkkeet ku ennenkin ja muutamas päivässä tilanne parani huomattavasti. Kissaki oli ihan erilainen, kai ny, ku lakkas kutittamasta ni ei enää kaikki käyny hermoil. Rokotusta ei voitu sillon antaa, ku oli akuutti vaihe menossa.

Tänään sit kissalapsi rokotettiin ensi. Kuljetuskoppa piti kääntää ylösalasin ennen ku hän suostu tulemaan sieltä ulos. Lääkärisetä oli tyytyväinen ku kissa näytti nii hyvältä, totes, ettei toistaseks ny tarvita mitään jatkolääkitystä. Nelosrokote laitettiin eikä kissalapsi välittäny siit mitään, sen jälkeen hän ryömi tyytyväisenä takas koppaan. Elvis oliki sit vähän äkäsempi, vaik ei se onneks mitään alkanu riehumaan. Se tuli kopasta ulos vähän vauhdikkaammin ja oli heti karkaamassa pöydältä. Kai se ajatteli, et on parempi liueta paikalta, kun oli kaikki niin outoo. Vähän se mökötti, kun rokotus laitettii. Lääkäri kehu kumpaaki kissaa oikein komeeks :))

Koiran kastraatio onki edessä sitte tässä lähiaikoina. Lääkäri oli sitä mieltä, et se kannattais tehdä mitä pikimmin, koska Heku on jo 4v. Mitä myöhemmin kastraatio tehdään, sitä vähemmän koiran käytös muuttuu. Ja Hekun touhu on alkanu olla todellaki mahdotonta, ei sitä vaan aina jaksa. Se alistaa kissoja, ei tahdo pysyy pihassa, ei oikein tottele kunnolla vaan ennemminki yrittää pomottaa kaikkia. Ihan selkeesti on joutunu kiristään otteita, että saa koiran ruotuun. Mukavempaa elämä silleki on, kun ei oo koko ajan hormoonit hyrräämässä. Mut vähä se on varmaan reppana (tai vihane), kun sen toimenpiteen jälkeen täytyy pitää 10 päivää sellasta kauluria :´)

Lauantaina ois sitte ne aluekoulukisat. Mun täytys vähän selvitellä, et missä luokassa oon sihteerinä ja kumman tuomarin kanssa. Vettä on hiukan luvattu, mut toivottavasti olis silti sellanen kohtalainen sää, et viihtyy pelipaikalla mahd. pitkään :) Kisat alkaa yheksältä ja arvion mukaan kestää iltaan asti, yks luokka kestänee kolmisen tuntia. Et kyl lähtöi riittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.