IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

:(Maanantai 20.09.2010 12:59

Oon jotenki varma, et mul on joku aivokasvain. Mun pääs tuntuu niin oudolle.

No, ei ehkä kuitenkaan, mut en tiiä mikä on. Varmaan silmissä jotain vikaa ja niska jumissa. Inhottavaa joka tapauksessa. Ei särje, mutta tuntuu kummalliselta. Viime yön sit valvoin miettimässä tätä asiaa. Ei vaan tullu uni silmään. Niillä parilla kahvikupillisellakin kyllä saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa. Mut ei sitä nyt lasketa. Joka tapauksessa oon aivan törkeen väsyny ja ei tosiaan auttanu päävaivoihin se valvominen.

Kävin eilen pitkästä aikaa vähän kiipeemässä. Testasin omat kenkäni ja kyllä nyt oli vähän eri meininki, ku kerhon lainakengillä. Oli ihan jees, vaikka vaan pystysuoraa seinää treenailinkin. Ja yllättävän hyvin suju muutenkin, raskasta se oli, mut ei niin toivotonta ku edellisellä kerralla. Eikä ees kynnet haitannu menoa. Pitäis vaan vielä ehkä opetella käyttämään sitä mankkaa, kun käsien hiotessa ei vaan pysy enää otteissa kiinni. Mut se kuivattaa käsiä, yööh.

Tallilta ollaan lopettamassa yhtä hevosta. Tällä viikolla kai pitäis kaivaa sille kuoppa, mut tarkkaa päivää en tiiä. Mua jotenki surettaa. Rapsuttelin sitä karsinassa torstaina ja se on vaan varjo entisestä itsestään. Laihtunut, himmeet silmät ja kiilloton karva. On sillä hevosella ikääkin jo kohtuullisesti, mutta terveenä olis varmaan jaksanu vielä vuosia. Se vaan on niin persoona, et jää kyllä surettamaan.

Ystävän häät on lauantaina. Mä ajattelin selvitä ilman kampaajalla käyntiä, vaik kasvuraja onki hiukan häiritsevä. Uutta mekkoa sen sijaan ajattelin vielä katsastaa, vaikka mulla yks hyvä kotona onkin. Uudet vaatteet piristää :)

Ja seuraavalla kampaajakäynnillä aattelin vaihtaa väriä, ainakin osittain. Tää vaalee on muuten niin ihq, mut mun hiukset on nyt parin kuukauden jälkeen taas ihan hamppua, rapisee, katkeilee ja irtoilee. Ei vaan pysy hyvänä, vaikka millä aineilla lutrais. Tummana pysyy paremmassa kunnossa. Ehkä vois jättää vähän vaaleeta ja sit laittaa tummaa ja punasta. Jotain syksyjuttuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.