IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 11.10.2010 12:39

Dodii. Siinä se viikonloppu sit taas meni.

Perjantaina kävin kampaajalla ja nyt oon sit osittain tumma ja osittain vaalee! Meni taas perinteisesti, et mulla oli joku pieni visio, et mitä hiuksille voitaisiin tehdä, mut lopulta niistä tuli taas kuitenkin erilaiset kuin alunperin ajattelin. Mutta ihan mainiot!

Me vietettiin myös pizza- ja leffailtaa perjantaina. Kannettiin kaupasta hirveät määrät erilaisia täytevaihtoehtoja ja sitten P:n ja yhden kaverin kanssa tehtiin kaks pellillistä pizzaa. Se olikin hauskinta, mitä oon aikoihin tehny :D Varsinkin miesten kanssa kokkaus on aina hauskaa, ne kun on niin suuruudenhulluja. Mun täyteversiot oli melkosen hillittyjä miesten versioihin verrattuna... Leffa oli Vuohia tuijottavat miehet. Se oli outo, mut melko hillitön. Meillä oli toinenkin elokuva vuokralla, Hassut hurjat hirviöt, mut se jäi sit katsomatta, kun P:tä alko väsyttää eikä me voitu sit kaverin kans väkisin sitä alkaa katsomaan.

Lauantaipäivä meni oikeastaan kokonaan mummulassa tavaroita pakatessa. Siinä syy, miks ei ehditty sitä toista leffaa katsoa ollenkaan. Se asunto on nyt myyty ja sieltä piti sit loppuja tavaroita laittaa roskiin/laatikoihin/itelle kotiin vietäväks. Yhden jälkeen oltiin paikan päällä ja puol yhdeksän aikoihin lopetettiin. Saatiin aika monta säkillistä roskiin menevää tavaraa ja yks huoneellinen Konttiin menevää tavaraa. Vaatteita, astioita, petivaatteita, pyyhkeitä, tyynyjä, peittoja, peilejä, laukkuja, kenkiä, lamppuja, maljakoita, aterimia, kattiloita, kakkuvuokia, leivontatarvikkeita, tauluja, ompelutarvikkeita, kynttilöitä, joulukoristeita, pääsiäiskoristeita, verhoja, pöytäliinoja, siivoustarvikkeita ja vaikka mitä. Aika paljon saa kerätyksi tavaraa, kun asuu vuosikymmeniä samassa asunnossa. Pakkauspuuhat ja tavaroiden läpikäynti oli kyllä ihan mukavaa, mutta haikee mieli siitä silti jäi. Keskiviikkona Kontti sit hakee laatikot, sit alkaakin asunto olla aika tyhjä.

Mä pelastin meille vielä jotain mummun kutomia villasukkia, kahdet käyttämättömät nahkahanskat, pari tarjoiluastiaa, pari ihan uutta pyyhettä, jotain kynttilöitä, taulun, peilin, torkkupeittoja, ja jotain pientä sälää. Niin ja siniketusta tehdyn sellasen turkiskauluksen. Tai mikä semmonen nyt sit olis. Mulla on sellanen samanmoinen itellä kotona, oon sen saanut mummulta, enkä edes uskalla käyttää sitä koskaan missään, mut mun mielestä toi toinenkin kettu ansaitsi hyvän kodin eikä sen tarvii päätyä mihinkään Konttiin. Mummulla oli myös hieno minkkiturkki, senkin kohtalo on vielä avoin. Tuntuis hullulta sellastakin laittaa johonkin ns. kierrätykseen.

Eilen lähdettiin silleen hiukan extempore käymään Turussa ja ehdinpä sit poikkeamaan Stockan Hulluilla päivillä, vaikka luulin, että missaan ne kokonaan :) Hulluahan siellä oli, enkä edes löytänyt itelleni mitään, mitä yritin etsiä, mut tulipahan käytyä. P kävi hakemassa itelleen purjelaudan kaverilta, se oikeastaan oli se syy yleensä lähtee reissuun. Mut siinäpä se päivä sit meni. Loppuilta menikin sit selkäsärystä kärsiessä. Huomenna alkaa fysioterapia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.