IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kävin viime torstaina näöntarkastuksessa optikolla. Näössä ei ollut mitään vikaa, mutta lähityöskentelyssä, siis tietokoneella ja vaikka kirjaa lukiessa, olis kai hyvä pitää laseja. Vaikka näen oikeinkin hyvin niin lähelle kuin kauaskin, niin lasit tarkentais pientä tekstiä vielä entisestään eikä silmät väsyis niin kovasti :)

Alettiin P:n kans eilen keski-ikäsiks ja käytiin sauvakävelemässä. Yyterissä. Koirarannalla koiran kanssa. Se oli kyllä ihan mukavaa, koira nautti vapaanaolosta ja itellä oli lämmin, kun reippaasti käveltiin. Mulla oli viime talvena ostettu laskutakki päällä ja huomasin, että siitä on nyt jo helman kiristyskuminauha rikki. En millään haluais ite alkaa korjaamaan, mihinköhän sen vois viedä? Ensilumireissu lähestyy uhkaavasti ja ketuttaa kyllä, jos en saa sitä helmaa kiristettyä kunnolla.
En mä edes tiedä tarviiko pohjosessa välttämättä kunnon toppatakkia, voi olla, että kuorellakin pärjää, mut paras vaan pakata mukaan, kun ei oo ihan varma.

Mun pitäis monojakin sisäänajaa vielä ja kokeilla, miten ne istuu siteisiin. P veikkas, että saattaa olla vähän kireemmät ku ne vanhat monot. Eilen jo suunnittelin ottavani sukset pihalle ja kokeilevani, mut en sit sen Yyterin lenkin jälkeen enää jaksanutkaan. Edelleen on ne pidemmän laskusukatkin ostoslistalla. Kai tarvis marssii joku päivä Partiokauppaan. Me lähdetään reissuun jo 2.12. Toisaalta oon ihan fiiliksissä, mut toisaalta jännittää ihan kauheesti. Toka kausi vasta telluilla ja en varmaan osaa alkuun mitään. Ja sit mua jännittää se pitkä automatka. Onneks sekä meno- että tulomatkat päästään ajamaan suurimmaks osaks valosaan aikaan :) Maanantaina saattaa kyllä jäädä itsenäisyyspäivän vastaanotto näkemättä, mut ei auta minkään.

P:llä on keskiviikkona synttärit ja meillä oli viikonloppuna vieraita. Kaverilla oli synttärit sunnuntaina, joten oli sellaset yhteisjuhlat. Syötiin tortilloja ja mä leivoin täytekakun. Siitä tuli ehkä elämäni paras täytekakku, se onnistu joka tavalla ihan loistavasti :) Tein tumman sokerikakkupohjan, täytteen tein kermavaahdosta, mascarponesta, vadelmista ja mustikoista. Kuorrutin kakun ihan perinteisesti kermavaahdolla ja koristelin suunnattomalla määrällä karkkeja. Illalla sit pelattiin lautapelejä ja Guitar Heroa. Olipahan lystiä :)

Mikä kivintä, meidän pari kissa-allergista kaveria kehui, että olo ei ollut meillä niin tukala kuin aikaisemmin, kiitos robotti-imurin <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.