IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Raraa!Maanantai 17.01.2011 12:35

Olipahan kiva viikonloppu <3

Perjantaina oltiin Ellivuoressa iltamäessä. Vitsi, et oli rinteet hyvässä kunnossa, oli ihan sikakivaa! P ehti ottaa vähän videookin mun laskusta. Oli ihan hauska nähdä, miltä nyt näyttää, kun vertas vuoden takaseen suoritukseen. Ei huono ollenkaan :) Kotiin ajellessa tehtiin elämysmatka vielä Häijään Säästömarkettiin. Kummallinen paikka :D

Lauantaina mul oli kynsihuolto ja illalla mentiin meidän porukoille syömään. Sisko lähtee takas Leedsiin keskiviikkona niin syötiin yhdessä intialaista ja pelattiin lautapelejä ja oleskeltiin vaan yhdessä koko perheen kesken. Oli oikein lystiä :) P lähti sunnuntaina Riihivuoreen mäkeen, mut mä menin heti aamusta vielä porukoilla ja sit lähtin siskon kans vähän kaupoille. Shoppailtiin monta tuntia ja sit käytiin leivoskahveilla. Vähän oli kiva sisaruspäivä <3 Tänään mennään vielä yhdessä ravintolaan syömään illalla, P:kin tulee mukaan.

Sit mun on pakko mennä hakee Vilasta yhdet housut, joita eilen jo sovitin, mut en uskaltanu ostaa, kun ne joteski epäilytti mua. Ne oli niin erilaiset ku mitkään mun aikasemmat housut. Mut mitä enempi niitä täs ny mietin, ni on sellanen olo, et kyl mun ne on ostettava. Eli lounastauolla suunta Vilaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.