IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

MOI!Maanantai 14.02.2011 10:38

AIKA KYLMÄ!

Eilen onneks päästiin koisun kans kunnon kävelylle, kun päivällä pakkanen hellitti vähän eikä sit ollu enää ku -14 astetta. Koisulle paksu takki vaan päälle ja kun pysy koko ajan liikkeellä, ei tassutkaan paleltunu. Tänään saattaa kyl jäädä lenkit vähän vähille, ei se tossa kelissä tarkene millään ilman tossuja.

Mun olis tarkotus tänään mennä Merikarvialle kaverin hevosta ratsastamaan, mutta saa nyt sitten nähdä tuuleeko siitäkään mitään tän pakkasen takia. Iltapäiväks on kuiteski luvattu jo -20. Jos en lähe sinne, lähen ostaan itelleni kunnon ratsastuskintaat ja topparatsarit...

Ylläksen reissu lähestyy, ens sunnuntaina lähtö. Sinne on kans ennustettu kohtalaisen raikasta säätä, yöllä jopa -30 ellei enemmänki. Ja päivällä sitten -25 ja siinä hujakoilla. Toppapuvus tarkenee kyllä kun väliasuja on tarpeeks, ainoo mikä varmaan kärsii on naama ja varpaat. Mul on kommandopipo, joka ei mahdu kypärän alle, koska se on niin paksu. Pitää ehkä sitten kehitellä joku Buffiviritys, että saa kasvot suojaan. Varpaat pysyy lämpiminä, kun on tarpeeks liikkeellä. Ja onhan siellä paikkoja, joihin voi mennä lämmittelee, jos kauheesti palelee :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.