IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Hrrrr.Tiistai 15.02.2011 12:00

Aamulla näytti mittari -29. Hyh. Koirakin kävi melko pikasesti vaan pissalla aamulla. Toista kertaa koitin sitä patistaa ulos just ennen ku oltiin lähdössä töihin, mut sit se vaan alko ontua, kun tassuja palelsi niin paljon. Reppana.

Mä en sitten eilen lähtenyt sinne tallille, koska oli niin kylmä. Sen sijaan ajelin Prismaan ja ostin itelleni Eurohunterin vuorilliset ratsastushousut ja semmoset kivat ratsastuskintaat. Aattelin testata niitä tänään ratsastustunnilla - sikäli mikäli tunnit tänään pidetään. Tähän mennessä ei oo yhtäkään maneesituntia vielä peruttu. Illaks on lupailtu n. -20 astetta, että luultavasti ihan reippaasti vaan ratsastellaan :) Buffia kypärän alle ja kintaat kätösiin, kyllä silleen sit tarkenee!

Mulle tuli kivasti muutamat Lahden reissut tähän keväälle. Ens kuussa kaks reissuu, huhtikuussa yks ja toukokuussa yks reissu. Muuten ei mitään, mutta kaikissa alkaa workshop aamulla jo klo 8 tai 9. Lahden Seurahuone siis kutsuu, hip hei... Pitää vaan toivoa, et P:llä ei oo samoina päivinä mitään työmatkoja, muuten tulee eläinten hoidon kans ongelmia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.