IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 07.03.2011 13:08

Äh ja pöh. Vähänkö ärsyttää, kun viikonloput suhahtaa ohi niin vauhdilla, et hyvä ku ehtii tajuta. Oli taas vaikka mitä puuhaa.

Meil on menny ruuanlaittoonkin aikaa paljon tavallista enemmän, ku aateltiin yhtä ruokavalioo kokeilla täs muutama viikko ja nyt on aika ahkerasti pitäny ite tehdä sapuskaa. Ja tietysti mielellään aina pariks päiväks kerrallaan. Ihan jees tää on silti sujunu ja melkein puoltoista kiloo viikossa paino pudonnu :) Eikä siis nyt oo mikään varsinainen laihari menossa, vaan hiukan muunneltu ruokavalio.

Lavvantaina ajeltiin Tampereeseen. P:llä oli sukset haettavana Camusta ja me vietiin sinne vielä siteet, jotka myyjä ruuvas siellä paikalleen. Sen operaation valmistumista ootellessa ajeltiin yhteen hevostarvikeliikkeeseen ostamaan mulle uusia chapseja. No kuinka ollakaan, siellä oli nahkasaappaita alessa ja aloin sovittelee sit niitä, kun ne oli melkein saman hintasia kuin chapsitkin. Aika montaa saapasta tuli kokeiltua, myyjä oli tosi asiantunteva ja mukava. Ja kärsivällinen, kun ei meinannu löytyy millään sopivia :D Lopulta sit löyty hyvä malli (riittävän siro ja vetskarillinen, niin ei tarvinnu käyttää saapaskoukkuja!) ja piti kokeilla sitten saapasta toiseenkin jalkaan. No, mun vasen pohje olikin sitte hiukan paksumpi kuin oikea eikä vetskari tahtonu mennä kiinni millään. P siinä sitten tuli auttamaan ja myyjä katseli vierestä. Yhtäkkiä kuulu ritsahtus ja se vetskari aukes kivasti sen vetimen alapuolelta. Tietysti. No, sitten piti ruveta väkisin repimään sitä auki, että saatais se vetskari takas kiinni. Sehän sitten vaati aika paljon voimaa ja lopulta kävi niin, että se toinen ketju irtos siitä vetimestä kokonaan. Hehe!

Saappaat oli kuitenki hyvät, niin päätettiin ottaa ne. Myyjä lupas niistä vielä lisäalennusta sen rikkinäisen vetskarin takia. Saappaiden lähtöhinta oli 259eur ja ne oli myynnissä 40% alennuksella. Lopullinen hinta tän vetskariepisodin jälkeen oli tasan 100eur - tulivat siis halvemmaksi kuin chapsit :D Tosin nyt mun pitää kiikuttaa noi suutariin ja pyytää vaihdattaan vetoketjut. Eilen koitettiin ite korjata sitä, mutta huomattiin, että niissä hampaissa oli joku pieni rako, jonka takia se ketju ei ilmeisesti pysy sit kiinni. Mut semmoset kaupat tuli! Wohoo! Ja pitää kyllä sanoa, että jos Tampereen suunnalla liikkuu ja sattuu olemaan hevosharrastaja (tai tarvii jotain muuta lemmikkieläintarviketta) niin kannattaa ottaa suunnaks Kangasala ja liike nimeltä Bob&Piaffe. Suosittelen. Uskomattoman hyvä palvelu siellä!

Juu. Ja sitten Camussa sovitin mielenkiinnosta sitä Norrønan Lofoten-kuoripukua. Ihan siks, et jos jostain vaiks bongais halvennuksessa, niin tietää sit koon. Voi moro, et oli komia! Semmonen on joskus saatava. Et eiku säästämään. Housut makso 500eur ja takki 550eur...

Eilen oltii isin kans Munakarin kävelyllä. Oli hieno ilma, mutta kova tuuli. Hyvin oli silti porukkaa liikkeellä :) Pari tuntii siinä meni, ku käveltiin se lenkki. Sen jälkeen oli kyl sellanen oloki, et oli vähän ulkoillu! Siihen päälle vielä koiran lenkitys, ni oli aika sohvaperunaolo loppuillan :D

edit:
Molempiin saappaisiin uudet vetskarit, vaikee tehdä eikä tuu saman näköset ku alkuperäset. 50eur. No, pääasia, että saa toimivat ja vahvemmat vetoketjut kuitenkin! Se myyjäkin sano, et ne on ihan kulutustavaraa, että muutaman vuoden välein saa vaihtaa, jos saappaat on aktiivisessa käytössä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.