IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Rautaa naamaan!Torstai 17.03.2011 12:08

Hiplasin tos aamulla naamaani ja muistin, et mullahan on tossa huulessa lävistys. Oon viimeks ostanu siihen uuden korun ennen häitä eli siitä tulee kohta kaks vuotta. Olis taas aika vaihtaa uuteen, kun tää nyt on ollu tässä sen pari vuotta putkeen...

No, näppäränä tyttönä sit surffasin johonkin nettikauppaan ja löysin sieltä vaikka mitä hienoa, mitä vois tilata. Mut sit hoksasin, et enhän mä muista varmaks tän labretin kokoa :D Ehkä 1.6mmx6mm... ja pallo ehkä 4mm. Tai 5mm. Tai en mä tiedä! Onneks on kotona joku edellisestä ostoksesta jäänyt pussi, jossa lukee toi koko.

Bongasin myös bioplast-muovikoruja, jotka vaikutti ihan kiintoisilta. Olis hellempiä ikenille ja hampaille (ei silti sillä, että tää kirurginteräksinen olis jotenkin huono ollut), mutta infoteksti alko vähän jännittää: "Kivellinen pää painetaan bioplast tappiin. Tiukka, pysyy hyvin kiinni. Irrottaminen saattaa jopa vaatia tapin poikki leikkaamisen". Juu ei kiitos! Ehkä tyydyn titaanisiin tai kirurginteräksisiin. Vielä, kun sais päätettyä minkä näkösiä haluaisin. Viimeks ostin pallon kirkkaalla kivellä ja siitä kivestä tuli aikaa myöden keltanen. Ei sellasta enää. Sit punaset näyttää finniltä ja vihree mädäntyneeltä :D Onneks vaihtoehtoja oli paljon, kyllä niistä joku sopiva löytyy.

Ja samaan pakettiin parit uudet korvikset, niin ei tarvii aina pitää samoja valkokultasia tai titaanisia. On mulla rihkamakorviksia vinot pinot kotona, mutta niitä ei yleensä viitsi kovin pitkiä aikoja pitää kerrallaan, mulla ainaki välillä tuppaa korvat niistä ärsyyntymään.

Tänään tarkistan sitten tuon koruni koon, että voin huomenna tilata uusia :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.