IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Uu jeaaa!Maanantai 25.04.2011 23:30

Nyt voisin melkein kehasta, et olen ollut tänään AKTIIVINEN! Siis oikeesti. Nukuin ehkä vähän myöhään joo, mut yhdeltä oli ohjelmassa kissanulkoilutusta tädin kanssa. Pyörittiin pihassa varmaan tunnin verran, niin kauan kuitenkin, et kissat oikeesti väsy. Koirakin siinä oli vähän aikaan, mutta se innostu menemään varkain naapurin pihaan, niin piti se pistää hetkeks sisälle.

Sitte lähin koiran kans koirarannalle käveleen. Vähän harjoteltiin sivulla kulkemista ja koisu sai siellä juoksennella vapaana, se lenkki kesti reilu puol tuntia. Koira vaikutti melko tyytyväiseltä :)

Lopulta lähin ite vielä reilun puolen tunnin hölkkälenkille. Eka kunnollinen hölkkis tänä vuonna. RunKeeper otti ja kaatu ekan kilsan kohdalla, joten en tiedä ihan todellista matkan pituutta enkä omaa vauhtia, mut ekan kilsan aikana vauhti oli reilu 6km/h, joka on merkittävä parannus samalla matkalla viime kesään (5km/h) verrattuna! Mp3-soittimesta loppu patteri kesken lenkin, meinas vähän ärsyttää, mutta onneks olin jo yli puolen välin niin kyl se loppumatka suht kivasti eteni ilman musiikkiaki. Oli jo vauhti päällä.

Nyt oon ansainnu palaseni pecanpähkinäbriee ja porkkanakakkuu :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.