IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Woop, woop!Maanantai 30.05.2011 12:19

Kiire työviikko (tai jos tarkkoja ollaan, niin kiireiseT työviikoT) tiedossa. Tällä viikolla kuitenkin vain kaksi ja puoli päivää aikaa ja viiden päivän edestä hommaa :D

Tänään ja huomenna on normaalit työpäivät, mutta keskiviikkona on firman kesäkemut, joten se päivä on ainakin puoliks jo sekasin. On kaikkee ylimäärästä ohjelmaa tj:n katsauksesta lähtien. Sit alkuiltapäivästä lähdetään bussilla Luvialle ja siellä on pieni risteily Empaatilla tiedossa. Ja ruokailua, saunomista ja muuta mukavaa Merihelmessä. Sekin ilta menee sitten jonkun verran myöhään, kun bussi tulee noutamaan joskus kympin aikoihin.

Meidän pitäis siis Rukaa varten pakata jo tänään! Koska huomenna mulla on yks rästitunti illalla, ja koirakin pitää viedä sillon jo hoitoon. Keskiviikkoiltaan ei kauheesti ylimääräsiä tunteja jää ja torstaiaamuna ajateltiin olla kahdeksalta jo tien päällä, et oltais alkuillasta Kuusamossa perillä. Monokassi on jo pakattuna, vaan urheiluvaatteet ja kuoripuku pitäis pakata. Ja mitä nyt sit muuta vaatetta tarvii. Niin, ja sukset tietysti. Dilemmaks muodostui myös kaupassa käynti, koska meidän pitää sinne kämppään ostaa jotain ruokaa, mutta torstaina on kaikki kaupat kiinni ja on vähän hankala sovittaa kauppareissuu mihinkään väliin täs etukäteen. No, onneks on ABC, sieltä saa ens hätään ainaki jotakin :)

Mä kyllä oikein odotan tota reissua, vähän erilaista lomailua. Me ollaan suunniteltu viettävämme yks päivä rinteessä, jos se nyt tuntuu siltä, et sitä viitsii laskea. Ja sitten yhtenä päivänä patikoidaan Pieni Karhunkierros (http://www.luontoon.fi/page.asp?Section=3859). Jäljelle jää vielä yks päivä ja sen ohjelma on toistaiseksi avoin. Yks mahdollisuus olis ainakin Kuusamon Tropiikki.

---

Eilen illalla mulla oli niin lystejä hetkiä, kun löysin muutaman vanhan cd:n joihin oon tallentanu kuvamateriaalia vuosilta 2003-2004. Löyty Kissin miittikuvia, kaikenlaisia kaverikuvia, potkiais- ja penkkarikuvia, lakkiaiskuvia, lomakuvia, kissakuvia (niissä Elvis oli vielä VAUVA!), heppakuvia... Kävin niitä läpi varmaan pari tuntia ja hihittelin itekseni. Oikeesti miten paljon ihminen voi unohtaa asioita! Löyty ihan mielettömän hauskoja kuvia ja juttuja :)

Sit tuli vähän sellanen haikeekin olo, kun sillon selkeesti oli elämä niin huoletonta ja erilaista. Ei sillä, etten tämänhetkisestä elämästäni tykkäis, mutta onhan tää nyt niin muuttunut. Tietty työt ja lemmikit jo rajottaa tollasta extempore-touhuilua aika paljon, mutta tää muutama vuosi ikää lisää on selkeesti tuonut myös sellasta rauhan kaipuuta, että enää ei kauheesti tulis puolen tunnin varotusajalla lähdettyä "vaan jonnekin" haahuilemaan :D

Miittikuvista löyty paljon sellasiakin ihmisiä, joiden olemassaolon olin melkein tyystin unohtanu. Niin ne vaan polut sit kuljettaa eri suuntiin. Mutta kyllä hetkeks tuli lievä kaipuu niihin joihinki hetkiin! Kyl meillä oli monesti melko hauskaa :) Ja nyt, kun pläräsin niitä kuvia niin muistan TEIDÄT KAIKKI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.