IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 20.06.2011 15:36

Aaaa, Antti Tuisku on niin ihq <3 Sain lopulta kaksikin kaveria seurakseni Ulvilaan tuiskuttamaan, oli niin lystii! Vettä kyllä satoi harmillisen paljon, mutta ei se tuntunut yleisöä kauheesti häiritsevän. Sain parit hyvät valokuvat ja pari ihan jees videopätkääkin :D Ainoa mikä harmitti, oli jokuset liian humalaiset ihmiset, joita nyt tietty löytyy tollasista tapahtumista aina. Enkä muuten ehkä pitäis niin väliä, mutta toi tapahtuma oli kuitenkin ikärajaton ja siellä oli paljon lapsia ja nuoria. Ei kovin miellyttävää, kun joku hyppii ja riehuu esiintymislavan läheisyydessä ihan hirveessä tuubassa...

Lauantaiaamuna vietiin Heku työkaverin luo lainaan. Eilen piti hakee se takas, mutta ne halus pitää sen vielä yhen päivän :D Tekee kyllä Hekun itsetunnolle niin hyvää tollaset kyläilyt ja erilaiset ympyrät. Mä kävin lauantaina myös kynsihuollossa ja nyt on taas niin nätit kynnet että <3 Ehdittiin käymään myös Pomarkussa ja illalla grillattiin kaverin luona. Muista koska oisin syöny niin paljon yhden päivän aikana... Eka syötiin anoppilassa ja tietty juotiin kahvitkin, ja sit illalla tosiaan grillattiin ja jälkkäriikin oli paria eri sorttia. Oli maha täynnä viel eilen aamullaki!

Eilen käytiinki sit Tamperees. Mun piti etsiä itelleni uusia alusvaatteita, mutta en löytäny MITÄÄN. Oikeesti, mitä hittoa? Stockmannillakin on ihan kohtalainen valikoima enkä löytäny mitään järkevää. Yritin etsii olkaimettomia liivejä, ku vanhat on ympärysmitasta nykyään ihan liian isot ja kesällä ois aika paljon sellasille käyttöö, mut ei. Ei vaan onnistunu. No aattelin kattoo, josko löytys jotku tavikset sitte, mut ei niitäkää. Voin sanoo, et vähän otti päähän. Pitää kai ottaa uus kiekka täällä Porissa vielä... P sen sijaan osti mulle mun Nomination-rannekoruuni yhden uuden palan, jossa on kaks kissaa ja sydämet :) Ja sit sain vielä kokonaan uuden Nomination BIG -rannekorun, ja siihen sellasen sydänpalan. Ja sitte se osti mulle kahenkympin kangaskengät. Älkää kysykö kui. Ite löysin ihanan kesämekon Spirit Storesta ja ostin sen <3

Me syötiin eilen malesialaisessa ravintolassa, joka sijaitsee Tammelantorin laidalla. Tosi pieni paikka, mut aivan mieletöntä se ruoka! Siis niiiin hyvää. Söin sellasen nuudeliannoksen, jossa oli kanaa, jättikatkarapuja, kananmunaa ja kasviksia. Ruuan jälkeen ajettiin Tampereen kiipeilykeskukseen ja pojat roikku siel seinällä jonkun aikaa. Mä en jaksanu osallistua, joten istuskelin vaan ja pelasin puhelimella erinäisiä pelejä :D Särkkiksessä ois ollu Pitkä kuuma kesä ja Antti Tuisku, mut ei voitu mennä, kun ois sit menny koko ilta niin myöhään.

P lähtee huomenna Norjaan. Onneks se tulee kyllä jo keskiviikkoiltana takas. Mun pitää selviytyy kaupassa yksinäni keskiviikkona. Toisaalta ehkä paremmat tsäänssit sillon ku esim. torstaina. Eikä mun tarvii, ku ostaa leivontatarvikkeita oikeestaan, muuten meil onkin kaikkee tarpeellista jo. Torstai-iltana sit leivon vähän kakkua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.