IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Todella jossainPerjantai 05.08.2011 12:27

Eli töissä jälleen! Yllättävän nopeasti ja KIVUTTOMASTI on tää eka lomanjälkeinen työviikko mennyt. On kestänyt aika monta päivää päästä kärryille siitä, mitä olin tehnyt ennen lomaa ja millä tolalla hommat on nyt, mutta siitä selvisin kuitenkin ilman sen suurempia kriisejä :) Ja joten kuten oon taas päässy työnsyrjään kiinni. Eli ihan vähän oon saanu jotain aikaiseksikin. Eli vahva JES!

Nyt oon vaan niin poikki, kun kesäloman harrastustahtia on pidetty yllä sit työpäivien jälkeen. Tiistaina ratsastusta, keskiviikkona surffausta, torstaina ratsastusta, tänään ratsastusta... jos vaikka huomenna huilais. Tai sunnuntaina. Jompana kumpana päivänä surffataan! Me tilattiin vähän Blue Tomatosta surffivarustetta tällä viikolla, oottelen sieltä uusii Foxin biksuja sekä boardshortseja. Semmosta pitkähihasta lycrapaitaa oon koittanu metästää joka paikasta, mut ei oo sopivaa löytyny. Lainasin P:n paitaa keskiviikkona ja se on kyl aika kätevä tuolla vedessä, tarttis vaan saada itelle sopivan kokonen.

Oli aika lystiä keskiviikkona, kun oli jonkun verran aaltoa verrattuna edellisiin surffikertoihin. Yllättävän työlästä yrittää pysyä sen laudan päällä. Kaks tenavaa, tyttö ja poika, seuras mua silmä kovana kun lähin siitä rannasta menee:
"Hei kato mikä tolla on!"
"Hei kato nyt se seisoo!"
"Hei kato nyt se kaatu!" :D
Tarvii harjotella kääntämään sitä lautaa painolla enemmän ja sitten pitäis saada oikeesti melottua ihan vimmatusti vauhtia, että pysyy pystyssä siellä aallokossa. Ei meinaan tarvii paljoo keinuttaa, kun siitä laudalta putoaa. Pari kertaa kyllä pääsin jo ihan kulkemaan siinä aallon päällä, vähänkö se oli siistii! Tajuais vaan käyttää sitä melaa tasapainottamaan sitä menoa :) Mut kyl se siit! Suosittelen kokeilemaan, ihan mieletöntä puuhaa.

Ens viikolla on kans aika hulinaa. Tiistaina on kampaaja, keskiviikkona vien koiran rokotuksille aamulla ja meen ite kynsihuoltoon iltapäivällä. Sisko tulee myös keskiviikkona Suomeen, joten koitan heti päästä sen kans reffeille :D Me suunniteltiin jo ainakin paistavamme kasapäin lättyjä ja sit on varmaan yks mökkireissu tiedossa. Vähän kivint, kun se tulee tänne!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.