IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Mun koti <3Tiistai 22.11.2011 13:27

Me vaihdettiin eilen tapetit meidän olkkarin kaapinoviin. Tuli seeprakuvioo. Vähänks se on mahtavan näkönen nyt! Vihreet läpikuultavat verhot, vihreekuvioisii sohvatyynyi, vihreet kynttilät, tuikkivalle liskosomiste olkkarin pöydällä... vähä niinku viidakossa ois :) Raahasin viimein myös mun rakkaan Rosinan kissataulun olkkariin, mut se ei oo vielä seinässä vaan nojailee seinään hyllyn päällä. Sitte toinen, pienempi kissataulu laitetaan kaappien ja makkarin oven väliin, koska siinä on just sen mentävä paikka.

Kuistiki on nyt suht koht raivattu. Enää ei ahista pyytää ihmisiä kylään :D Aina ollu vähän sellanen "no kun tässä nyt on näitä, älkää antako häiritä". Saatiin kuitenkin siivottua JA järjestettyä. Työhuoneen pöytä on tyhjennetty kaikesta rojusta, samoin yhtä sekalaisen tavaran laatikkoa lukuunottamatta lattiakin on tyhjä. Ja sama vierashuoneessa. Sielläkin on vaan yks muovilooda lattialla odottamassa sitä, et sisältö katotaan läpi ja myydään, mitä myydään.

Joku lähes naapurissa asuva nainen lupas hakee meiltä sen vanhan keittiön vitriinikaapin, ku uloskantohintaan luvattiin. Mut ei se oo nyt syystä ja toisesta vieläkään hakenu sitä... Huoh. Autotallin (ja sitä myöten myös vaatehuoneen) siivous odottaa sitä, että saatais se mööpeli pois nurkista ja kiskoo ja hyllyy autotallin seinään. Ikean reissu pitäis tehdä varmaan vielä ens kuussa, kunhan suinkin ehditään. Sais sitte sukset vielä pois kuistilta ja surffilaudat pois olemasta pitkin autotallin lattiaa :)

Kyl sitä kuulkaa ihminen aika paljon saa aikaseks, ku vaan päättää tehrä. Ja mä oon niin onnellinen, ku meidän koti on niin kiva nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.