IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 10.01.2012 11:21

Mulle iski sunnuntai-iltana iski joku ihan outo mahapöpö. Eka aattelin, että olin vaan syöny jotain sopimatonta, mutta olo kävi sit tosi huonoks. Yöllä helppas vähän ja sit aamulla heräsinkin suht hyvävointisena. Mut kun olin ollu hetken jalkeilla, se huono olo alko taas. Maha oikein pulputti ja tuli semmone tuskahiki. En sit uskaltanu lähtee töihin. Selkä kiittää eilisestä makaamisesta. Onneks tänään pääsin liikkeelle ja oloki on ihan normaali. En tiiä mikä oli...

Me pistettiin joulukuusi pois vasta eilen. Mua surettaa aina, kun kuusi viedään pois. Nyt suretti vielä enempi, ku se piti pistää palasiks olohuoneessa, ettei se varista niitä neulasia ihan ympäri kämppää. Kissalapsi oli kiinnostunu kyllä siitä neulasten ropinasta, et se tais olla ainoo, jonka mielestä kyseinen toimitus oli jotenkin hauskaa :)

Nyt on jo tiistai. P lähtee torstai-iltana Helsinki-Vantaalle yöks, ku lentokone lähtee niin aikasin perjantaiaamuna kohti Floridaa. Se tietää sitte sitä, että mä oon taas viikon yksin kotona enkä mä yhtään haluu. Oon mä aikasemmatki kerrat hengissä selvinny, mut ei se koskaan kivaa oo. Pitää vaan nyt jo alkaa henkisesti valmistautuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.