IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 23.04.2012 14:25

Onneks edes eilen oli ihan kaunis päivä eikä satanu vettä! Päästiin koiran kans oikein kunnon kävelylle ja se piristi mieltä oikein huomattavasti. Sain kyllä jonkin sortin raitisilmamyrkytyksen, kun olin ihan katkipoikkiväsyny tunnin ulkoilun jälkeen. Ihan mukavaa, että kerittiin pidemmälle lenkille, kun perjantaina ja lauantaina oli kiirettä ja niin ankee keliki, et ei sit kovin pitkii kierroksia tullu tehtyy. Koira alkoki sen seurauksena olla melko levoton. Millastakohan säätä vapuks ois tiedossa? Mä kovasti haaveilin jostain vappupiknikistä, mutta ehkä ei pidä intoilla liikaa etukäteen...

Ehdittiin tavata vähän kavereita ja sukulaisiakin viikonloppuna. Se oli ihan mukavaa, vaikka jotenkin se kyllä oli aika raskastakin. Olin ihan kuitti kyläilyn jälkeen. Varsinkin toi sukulointi väsyttää aina. Tuttavien lapset on niin aktiivisia ja kovaäänisiä, että siinä on sen pari tuntia tärykalvot koetuksella. Lapset huutaa leikeissään ja aikuiset yrittää keskustella riittävän kovaäänisesti, että puhe kuuluu sen kaiken kiljunnan yli. No, ihan kiva silti, että pääsee sillon tällön vaihtamaan kuulumisia.

Sain perjantaina neuvolasta kauheen nivaskan taas kaikenlaisia papereita. Näkyy noi Kelan laput olevan asiasta riippumatta aina yhtä monimutkasia täyttää :D Tai ehkä vaan asennoidun niihin niin. Niin monta kertaa käyny silleen, että vaikka kuinka huolellisesti ois yrittäny täyttää, on silti joku pielessä. Tarvis siitä huolimatta reippaasti täytellä noi paperit, että sais ne lähetettyä ajois.

Tänään sisko tulee vielä meille kylään, sit se lähteeki torstaina jo poies. Mut onneks se tulee sitte heinäkuun puolivälissä takas vähän pidemmäks aikaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.