IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Voi kivakiva :)(:Torstai 26.04.2012 12:37

Eilen oli mun ja äidin yhteiset korukutsut ja oon niiiiin tyytyväinen, kun äiti tuli niistä niin onnelliseks :) Vieraita oli paljon ja äiti löysi itelleen kauheen kasan uusia koruja. Ja musta tuntu, että vieraatkin tykkäs ja löysi kaikenlaista mieluisaa. Mikäs sen parempaa! Esittelijä oli tosiaan eri kuin aikaisemmilla kerroilla ja oli huomattavasti parempi kuin tää edellinen... Yritti avustaa jokaista ja kyseli mielipiteitä koruista ja ehdotteli eri vaihtoehtoja. Oli siis joka tavalla aktiivinen, mutta ei liian tyrkyttävä kuitenkaan. Ainoo vaan, että se puhu kauheen lujaa :D

Itekin löysin sitten kivat korut sen kaiken sovittamisen ja pähkäilyn jälkeen. Siinä pöydässä oli niin paljon ihania koruja, mutta kauheen monessa oli joku "mutta...". Mut kyl se päätös siinä sitten selkis, kun oli tarpeeks kauan vaan peilannu :D Nyt on taas pari uutta Fridaa: valkoinen helmikaulakoru pienellä kirkkaalla kristalliamuletilla ja sit kirsikkakvartsirannekoru. Siitä haikailin eka kaulakoruversiota, joka oli myös pöydässä, mutta sovittaessa sitten totesin, et ei käy mun ihonväriin tohon kaulalle. Rannekoru näytti sit taas kädessä ihan erilaiselta ja siitä tykkäsin kovasti :) Sisko löysi ihanan pitkän kaulakorun keväisissä pastelliväreissä ja äiti osti aika dramaattista mustaa kuten tyyliin sopii.

Sit tuli höpöteltyä kaikkee vauva-asiaakin ja sekin oli ihan mukavaa! Yhden lapsuudenystävän äiti kyllä silti kyseli vähän omituisiakin asioita. Olin hetken ihan O.O, kun se yhtäkkiä huusi huoneen toiselta puolelta, että onko P tulossa mukaan synnytykseen. Mikä kysymys tommonenki nyt oikeesti on? Ei varmaan oo kenenkään muun asia :D Kas, ettei kysyny oliko vauva vahinko vai toivottu. Olis ollu ihan yhtä älykäs kysymys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.