IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 10.09.2012 19:01

Tänään tuli postin mukana lasku siitä parin viikon takasesta ambulanssikyydistä. 9,25e :D Ei ollu mitään hajua, paljonko semmonen maksaa, mut toi oli kyllä varsin ilonen yllätys.

Käytiin eilen Pomarkussa kylässä ja tehtiin eka koko perheen yhteinen vaunulenkki. Koira oli ihan onnessaan ja tepasteli melko ylpeen olosena vaunujen vieressä :) Mä en uskaltanu vielä kovin reippaasti kävellä, mut täytyy sanoo, et se syksynen raikas ilma tuntu niiiiiiiiin hyvältä! Tänään kävinki sit babyn ja koiran kans keskenään puolen tunnin kävelyllä. Mukavasti meni sekin. P oli vaan puol päivää töissä ja tuli sitten tähän kotiin etähommiin, niin se sai sentään hetken rauhan sitten, ku me käytiin ulkoilemassa. Sit sillä oli telco kolmelta ja typy otti vähän osaa siihen, kun se syömisen jälkeen itkeskeli kuplaa vatsassa mun sylissä. Oli kuulemma yks osallistuja todennut kesken palaverin, että "Oh, I hear a baby!" :D

Me ollaan ny kovasti koitettu pohtia tytölle nimeä. Tai siis etunimi on kyllä päätetty, mutta toinen nimi (tai toiset nimet) on vielä mietinnässä. Täytys nyt muutenkin vähän miettiä ristiäisiä, että ei käy sillai, et yhtäkkiä tuleeki kiire järjestelyissä.

Mun pitää ny ehkä seurustella kissalapsen kans, koska se tuli tohon mun kylkeen hurisemaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.