IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu <3Sunnuntai 16.09.2012 19:05

Jopas on ollu hiano viikonloppu! Eilen kävin aamupäivällä kynsihuollossa ja hiukan ostoksilla. Sit iltapäivällä P heitti mut ja babyn mun vanhempien luo ja lähti surffaan. Äiti teki ruokaa ja sit me vaan hengailtiin. Johan oli kivaa! P tuli Yyteristä kans vielä meen porukoille ja istuttiinki siellä sit varmaan johonki yheksään asti. Oltiin kyl niin katkipoikkiväsyneitä koko perhe illalla, ku päästiin kotiin, et sammahdettiin hyvis ajoin jo - olkkariin tietysti :D

Tänään sit nukuttiinki pitkään, unta riitti yhteentoista asti. Sit rauhalline aamupala siihen päälle :) Mä kävin babyn ja koiran kans päiväkävelyllä, kun on niin kaunis ilma. P värkkää terassia tossa pihassa. Nyt laittelin vielä vähä pyykkei koneeseen ja otin meidän sängystä lakanat pois, et saa iltasella sit vaihtaa puhtaat. Piti tehdä se jo eilen, mut meni sit niin myöhään se kyläilyreissu, et eipä vaan viittiny nähä vaivaa.

Kohta me varmaan haetaan jotain sunnuntaihyväskää kotiin ja herkutellaan :)

Se mua vähän ny harmittaa, ku piti laittaa toi robotti-imuri pyörimään siks aikaa, kun ollaan pihalla, mut unohdin koko jutun. Ja nyt just en jaksas kuunnella sitä surinaa, ku oon ite täs sisällä. No... ehkä huomenna sitte! Aamulla on neuvola klo 8, niin siinä ois hyvä sauma imurille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.