IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Oh no!Perjantai 26.10.2012 22:30

Outokummun Eläkeläisten bussi oli ilmeisesti jumissa ylämäessä keskustassa. Olivat tulossa Etelärannasta Antinkatua torille päin. Melkonen härdelli oli siinä risteyksessä hinausautoineen kaikkineen.

Oli kyllä aika kaaosmaista liikenteessä ylipäätään. Ajelin kotoo Prismaan ostaan siskolle ja sen poikaystävälle synttärilahjaa ja sit kiikutin sen suoraan äidille, joka pakkaa postipaketin. Komiasti oli risteykset ja ympyrät kiillotettu! Passatti vaan hämää, ku sillä pääsee niin näppärästi liikkeelle sen nelivedon kanssa, mut yhtä huonosti se pysää ku kaikki muutki :D Hyvin mä silti selvisin, ajoin tositosi rauhallisesti. Muutama teinibemari tuos keskustas kaasutteli sen olosesti, että joku kerta tulee tilanne, et se vehjes ei pysääkään ajois. Mut se on sit sitä luonnonvalintaa se!

Sit kävi kiintoisa tapahtuma tossa lähtiessä: menin autoon, käynnistin sen ja nousin ulos, et otan takajalkatilasta lumiharjan. Kuskin oven löin kiinni. No, sit olikin takaovi lukossa, mitä vähän ihmettelin, ku sen ei pitäis mennä lukkoon, kun auto on paikallaan. Siirryin avaamaan etuovee, et saan sieltä napista takaovet auki. Kas, ei auennut etuovikaan. Joka luukku oli lukossa ja auto käynnissä ja mun kotiavaimetki oli autos sisällä. Onneks oli puhelin taskus, P oli nimittäin just tytön kans vaunulenkillä. Hän tuli sieltä sit aika haipakkaa kotiin, et saadaan toisella avaimella auton ovet auki. No ei saatu, kun siit oli paristot loppu. Passatin ovet saa manuaalisestikin auki, mutta ei olla koskaan sitä kokeiltu, niin oltais tarvittu ohjekirjaa, joka sekin oli autossa sisällä. Netti on ystävä! Lopulta saatiin ovet auki ja jäätiin vaan ihmetteleen, että mitäs ttua mahto tapahtua. Toivottavasti ei toistu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.