IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Voi äiti,Keskiviikko 23.01.2013 23:27

Nii-i. Kirjottelin tossa joku aika sitten siitä, et meil oli äidin kans riita ton tytön syömisistä. Kun sen mielestä annan liian vähän ruokaa. No, tänään neuvolassa sitten juteltiin noita ruokailuista ja siitä, miten tyttö kasvaa ja kaikki on ihan kunnossa. Pituuskäyrä on tasottunu, painokäyrä hyvä, mutta hiukan oli laskenut, varmaankin lähinnä siks, että nyt tyttö touhuaa jo niin paljon.

Kerroin ruokamääristä ja ruokailurytmeistä ja ainakin neuvolantädin mielestä kaikki kuulosti sopivalta eikä tosiaan kasvussa tai kehityksessä oo mitään hämminkiä. Kertoilin sit äidille näitä kuulumisia ja musta tuntuu, et se ei vieläkään usko, että Nepu saa tarpeeksi ruokaa. Se vaan huokaili "Nii-i...", ku juttelin näitä asioita. Kai se takertu sitten tohon laskeneeseen painoon tällä kertaa tai jotain. Emmä tiä. Pääosin tyttö nyt tietysti saa ravinnokseen maitoa, mut lisäks se syö kahdesti päivässä soseita. Jos se sais ruokaa liian vähän, niin se varmaan nukkus huonosti, ei jaksais touhuilla ja olis kärttynen. Mutta ainakin neuvolantädin mukaan päivittäinen ravinnontarve täyttyy hyvin, kun kerran yöt tyttö nukkuu niin, että vasta aamuyöstä herää yhden kerran syömään ja päivät on ilonen ja touhukas.

No, joka tapaukses me käytiin sitte vielä neuvolan jälkeen kaupungilla pyörähtämässä. Eka piipahdettiin lastentarvikekirppiksellä. En oikein tiedä, mitä sieltä olis tarvinnu, mut kunhan kateltiin :) Sitte käytiin kahvilassa ja ruokakaupassa. Kyl sitä siinä sitte pienelle ihmiselle taas oliki hommaa. Huomenna sitte mennään kaverin luo kyläilemään.

Mä vähän haaveilen, et v-loppuna joutais lähtee suksien kans mäkeen. En oo Rukan reissun jälkeen edes hönkässy suksia kohti, joten kyl jo olis aika taas. Ei täst muute mittää tuu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.