IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 07.03.2013 23:14

Hopoti hoi. Putosin heposen kyydistä tos puoltoista viikkoo sitte ja vieläkää oo paikat kunnossa. P on ollu talvilomalla ja huomiselle oli suunniteltu reissu Ellivuoreen perheen kesken. Mut emmä ainakaan mihinkään laskeen voi mennä.

Käyny tasan sama tilanne tasan saman hevosen kans sillon pari vuotta takaperin. Se kiihty harjotuksista niin paljon, et vintissä pimeni ja se vaan lähti riekkumaan. Olin siinä tunnin aikana selvinny parista-kolmesta äkkiryntäyksestä ihan kevyesti, mut sit lopputunnista polle yllätti vielä. Mä ajattelin alkaa himmaileen, niin yhtäkkii tajusin, et konin korvakarvat värähti, takaosasto laski alemmas ja sit se jo vetikin ilosta pukkilaukkaa enkä enää ehtiny nykii sen päätä ylös. Ei montaa pukkia tarvinnu siihen, että mä irtosin tarpeeks satulasta ja tulin sarvien yli prseelleni maahan. Varmaan joku komee lihasruhje tuolla häntäluun lähistöllä. Mustelmaa ei näy päälle, mut vieläki kyl jotkut liikkeet tekee kipeetä. Pääsiäisenä ollaan lähdössä Tahkolle, toivottavasti siks on vammat parantunu.

Nepulle pitäis hommata aarinkolasit nyt, ku alkaa olla kirkkaita päiviä. Me ollaan ny pari kertaa käytetty vaunukopan sijasta ratasosaa lenkillä ja häl on sieltä vähä paremmat mahdollisuudet katella maisemia. Kuomu tietysti suojaa silmiä jonkun verran paisteelta, mut mul on itellä ainaki niin valoherkät silmät, et ei mitkää lippalakit tai aurinkovarjot auta, vaan pitää olla lasit. Ja luinkin just, että pikkuihmisen silmät on herkemmät vaurioitumaan UV-säteilystä.

Mul oli vaiks mitä muutaki mielessä, mut en nyt enää muista mitään. Ja pitäs laittaa iltapalaaki. Tarvis laittaa kaikki mieleen tulleet aiheet aina johonki muistiin, ärsyttää ihan sikana, ku avaa tän blogin ja sit on täysin unohtanu mitä piti kirjottaa. Ei silti sillä, et mul jotain erityisen kiinnostavaa asiaa olis, mut jotai ny semmosii juttui, mitkä on syyst tai toisest askarruttanu.

Mut hei, MUUUUUU-MI-HUMPPPP-PPPA SOI!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.