IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 19.04.2013 14:26

Oon täs katellu noit kalasääskii tosta eilen laittamastani linkistä ja täytyy sanoo, et mä voisin pahoin, jos mun kämppäni heiluis tota tahtii koko ajan!

Ja lisäks luin juuri mistäpä muualtakaan kuin hevostalli.netin senioripalstalta, miten jonkun mies oli pettänyt vaimoaan ja hävittäny todisteet (eli kortsut) tunkemalla ne lavuaarin ritilän rei'istä sisälle. Vaimo oli ne löytänyt avatessaan sitä putkea sen vuoksi, että se oli ollut tukossa. Oh my. Samassa keskustelussa joku toinen kertoi miehensä jemmanneen samanlaista todistusaineistoa pakastimeen, koska oli luullut kumin haihtuvan jäätyessään... Että siitä vaan sitte tarkistaan sekä pakastimet että vessan lavuaarin putket, selkii sitte onko mies petturi vai nou!

Joku osuvasti totesikin, että mitäpä mies ei tekisi välttyäkseen roskapussin viemiseltä. Näköjään kaikenlaisia keinoja tulee mieleen, vaikka tosiaan olis voinu helpommallakin päästä - ja ennen kaikkea selvitä tilanteesta jäämättä kiinni.

Tuli nii elävästi mielee eräs mieshlö, jonka kanssa liki 10 vuotta sit seurustelin ja eräänä päivänä sitten löysin käytetyn kumin roskiksesta. Ja tää ihan pokkana vaan selitti, et "Ei se oo mun". Jos en oikeesti olis tuntenu oloani niin loukatuks, niin olisin varmaan nauranu noin paskalle selitykselle :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.