IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 04.05.2013 20:55

Mä ihmettelin eilen, et miks on niin kummallinen, vähän huonokin olo koko ajan. Jalkalihaksii särki, selkälihaksii särki, joka paikkaa kolotti. Nukuin iltapäivällä Nepun päiväunien aikaan ja sen jälkeen olo oli vielä kamalampi, päässä jyskytti ihan hulluna. No, makasin Nepun kans tos lattialla ku P tuli töistä ja sit otinki grammasen Panadolin ja painuin sohvalle maate. Iski sit sen päiväne horkka, et en muista onko ikänä ollu. Paksu paita päällä ja peitto kolminkerroin niskassa ja silti tajuton vilu. Ehkä tunti sen särkylääkkeen ottamisen jälkeen mittasin kuumeen ja mittari näytti 38,6. Ei oo ihan hetkiin tommosii lukemii näyttäny.

Iltapuolella sit alko jo helpottaaki onneks. Yölläki sain nukutuks ihan hyvin. Aamulla taas heräsin kauheeseen hedariin ja nappasin toisen Panadolin. Sen jälkee pukkas kauheen hien päälle, ehkä sit oli vielä lämpööki. No, ei se mitää meinannu. Kävin tänää kuitenki seuran johtokunnan kokoukses (Nepu oli mukana, koska P:l on suksihuoltopäivä, ja pj sano, et "kyl onki hyvin viihtyvän oloinen pikkuMIES"). Totesin, et en ala peruu menojani näin myöhään, ku olo oli siedettävä ja sitä paitsi olisin joutunu pyytään jotakuta muuta kirjottaan sit muistiinpanot pöytäkirjaa varten. Se on vaan paree tehdä ite, et saa siihen touhuun ees jotain tolkkuu. Ja muutenki hyvä olla paikalla siel kokoukses niin tietää mistä ja mitä on puhuttu. Sillai siihe sitte taas meni melkein kaks ja puol tuntii, vaikka piti tähdätä 1-1½ tuntiin... Mut ku rönsyilee.

Me käytii Nepun kans lastenlääkärillä viime viikolla. Siel oli kaikki muuten ihan hienosti, mut painokäyrä oli tipahtanu miinuksen puolelle. Normaalilla vaihteluvälillä kylläkin, et ei sinänsä mitää huolestuttavaa. Mut vähän hoikkanen tyttö siis, lääkärisetä (tai no, se oli sen verran nuori, et ehkä ei voi sedäks nimitellä) sano, et kannattaa alkaa lisätä viel vähän enempi öljyä ruokaan, niin siitä sais ainaki helposti lisää energiaa. Ja ehkä vähän enempi viel proteiiniakin mukaan. Pituutta Nepu oli kasvanu reilus paris kuukaudes nelisen senttii, painoo oli tullu alle puol kiloo. Vielä ei menny ees 70cm rikki. On se aika tirppana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.