IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Simssiii mulle!Tiistai 07.05.2013 14:40

Mul on tullu siis suorastaan vastustamaton halu hommata itelleni The Sims 3, kun lueskelin hötönetistä hauskoja tarinoita kyseiseen peliin liittyen. Pelailinkin FB:ssä yhtä peliä, mutta se ny on vähän eri... kun ei niissä pääse etenemään ellei oo miljoona pelikaveria ja sitä sun tätä.

Joskus vuosikausia sitten pelattiin kaverin kans jotain Simsiä ja se oli ihan hupaisaa. Mutta oli se vähän erilaista pelata aina sillon tällön peliä kaksin ja käyttää kaikki mahdolliset huijauskoodit :D Varmaan ois vähän tähän päivään mennessä kehittynytkin toi peli, vaikka idea on pysyny samana. P jo ehdotti, et jos hän sit äitien- tai hääpäivälahjaksi ostais mulle sen pelin :D

FB:ssä kiertää kuva jonkun Citymarketin lihatiskin lapusta. Siinä lukee
"Lihapullat
Kauppiaan omasta päästä
14,90/kg"

Lähes yhtä hieno lappu kuin P:n tosta yhestä keskustan K-Kaupasta bongaama "Pirkka Tilli-, Persilja- tai Ruohosipuli 1,29e/kpl"

HEHE!

Nyt, kun pääsin näissä vauhtiin, niin kerron vielä, että eräässä Porin Prismassa oli pullonpalautusautomaattien vieressä seinään kiinnitetty puhelin, jonka yläpuolelle oli teipattu lappu "PULLONPALAUTUS PUHELIN" ja itse puhelimeen kirjoitettu tussilla, miehekkäällä käsialalla "Nosta luuri ja paina ->". Nauroin sille varmaan puolet silloisesta kauppareissusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.