IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Arskoi ja kissoi, jooTorstai 06.06.2013 14:41

Mä olin kattonu Oakleyn sivuilta ittelleni yhen arskamallin valmiiks, et vois sit jostain tilata tai ostaa, kun sopiva hetki tulee. Mun lempparihalpisarskat, joita oon käyttäny ulkoillessa, nimittäin hajos tossa jokunen viikko sitte. Ei siinä, vois kai sitä uudet halpiksetkin ostaa, mut jospa Oakleyt kestäs vähän paremmin aktiivikäyttöö, eikä niist murtuis ruuvien kohdat tai kuoriutuis kalvot sangoista. MUTTA. Nyt sitä mallii ei näy enää siel sivuilla enkä kuollaksenikaan muista, mikä sen mallin nimi edes oli. Noh. Ehkä katon jotkut muut sit.

Me ollaa Nepun kans luettu (tai luettu ja luettu...) tommosta Kissojen maailma -kirjaa. Oon saanu sen joskus lapsena, siinä on asiaa eri rotuisista kissoista ja tietty paljon kissakuvia. Vähänkö se sit on paras kirja! Typy ei meinaa housuissaan pysyä, kun näkee vilauksenkin siit kirjasta. Kaikki raajat viuhtoo ja suusta kuuluu "khhhh, khhh" :D Kyl nii äitiinsä tulee, ku kissakissa ja heppaheppa.

Isäänsä se varmaan sit tulee muuten, ei pysy hetkeekään paikallaan ja aina pitäs mennä ja tehdä täysillä. Hehe! En oo ees tienny, et ryömienkin pääsee etenemään niin pirun lujaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.