IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

No vähän lomasuunnitelmia...Maanantai 01.07.2013 00:25

Päätettiin kuitenkin sit lähtee pieneen reissuun. Nepun kummisetä lähtee vaimonsa kans Tukholmaan, joten me lähetään mukaan. 9.7. lähetää ja 11.7. tullaan takasi. Mul tuli jo huoli, et mitä toi lapsi syä siellä reissussa, mut kai Ruotsistaki lastenruokaa saa :D Kun ei ny omii pöperöitä voi täältä kuljettaa. Toisaalt kuljettaaha jengi omat leivät ja puurot ja kahvitki johonki aurinkomatkalle!

Me ollaan oltu tytön kans oikein ahkerasti liesus. Torstaina oltii äidin kans Ice Cream Housella syömässä ja loppuilta kyläiltiin. Perjantaina käytiin tos jokirannas tervehtimässä mun tuffaa, ku hän ei ollu vielä nähny Nepua. Nyt kunto salli tällasenkin vierailun ja meil oli kivaa, vaik ei afasiasta kärsivä tuffa kauheesti saanutkaan puhuttua. Sai se kuitenkin kysyttyä, että miten pitkä Nepu on, onks meidän mielestä siinä samoja piirteitä ku mussa ja P:ssä ja et onks hiusten väri sama ku meillä. Lisäks hän siinä totes pitkän harkinnan jälkeen "Se on muute nätti" ja "On komee" ja "Kyl se on nii hiano" <3 Saman osaston mummelit oli ihan myytyjä kans. Kiva, et heidänkin päivänsä piristy!

Tänään oltiinki sit mun kummitädin synttäreillä. Nepu on ennen ollu vähä vieraammissa paikoissa aika varautunu, mut tänään sillä oli joku ihme vaihde päällä ja se viuhto menemään sen koko 1½h mitä oltiin paikalla. Se kiipeili mun ja P:n syliin, tonki kaikki mahdolliset tavarat ja ryömi ympäri taloa niin kauheeta kyytii, ettei sukat pysyny jalas.

Eilen tapasin yhden kaverin pitkästä aikaa. Ei oltu nähty puoleentoista vuoteen suurin piirtein. Mä kävin nappaa kaverin kotoonsa kyytii ja sit ajeltiin tallille hänen hevostaan kattomaan. Mä sain ratsastaa ja saan sit jatkossaki käydä miten ehdin. Virkku oli just niin kiva ku muistinkin ja oli kaikin tavoin kiva reissu. Siel oli pari vavvahevostaki, joista toinen makas reporankana heinäkasassa ja söi makuultaan. Nautti siis elämästä :)

P.S. Keskiviikkona oli aika lämmin ratsastelukeli. Ja huomenna mä alotan juoksukoulun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.