IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.09.2013 00:01

Piti kauheesti olla jotain muka-syvällisempää kirjotettavaa, mut katos näköjään kaikki päästä, kun avasin blogin.

Kattelin tos Espanjan reissun ajaks kissahoitolapaikkoja Porissa. Melkein tarvii sellaseen tukeutuu, kun ollaan yli viikko pois. Koira menee toivon mukaan työkaverille, huomenna pitäis käydä tutustumassa heidän koiranpentuunsa ekan kerran. Ei täs oo, ku pari hassua viikkoa enää ennen matkaa!

Töis on menny ihan jees. Mun työnkuva tulee vähän muuttumaan lähitulevaisuudes ja odotan sitä ihan mielenkiinnolla. Oon tässä vielä niitä vanhoja hommia tehny ja yhdeltä asiakkaalta tulikin jo sähköpostia, että "Sitä on palattu töihin, tervetuloa". Aika liikkistä! Eka firman naisteniltaki ois tiedossa piiiiitkästä aikaa marraskuussa. Kiva juttu sekin.

Emmä tiä. Siis jotain asiaa mulla piti olla, mut en enää muista. Rrrrh. No, senpä takia voin sit kertoo, et Nepu osaa melkein sanoo "kenkä", meidän pihast kaadettii tänään kuusi pois leikkimökin tieltä ja et mä unohdin pistää Nepun lakanat pyykkiin ja mun on mentävä tekeen se NYT.

edit: Nii ja et mä aloin kattoo Netflixistä The Tudorsii tiista-iltana ja aattelin ekan jakson jälkeen, et onpa se kuolettavan tylsä. Mut katoin toistaki jaksoo ja nyt oonki sit koukussa. Vaik mikäpä sitä Jonathan Rhys Meyersia on katelles.

Ja mitä Netflixiin tulee: mua hatuttaa ihan suunnattomasti, kun siellä ei oo (kaikista) sarjoista kokonaisia kausia! Mul on jääny kesken L-koodi (puuttuu 2 kautta), Glee (puuttuu MONTA kautta), Weeds (puuttuu 1 kausi), How I met you mother (puuttuu kaiketi 3 kautta)... ja mitäköhän vielä? En tiä, mut aivan sairaan ärsyttävää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.