IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Tää on nii tätäMaanantai 30.09.2013 12:09

Lomalle lähteminen. Huoli lemmikeistä. Tää on yks niitä lemmikinpidon varjopuolia, kun pitää järjestellä hoitopaikkaa reissujen ajaksi (tietysti vois olla vaan reissaamatta). Mieletön onni, että kissoilla on maailman paras hoitaja. Koirallakin oli. Mutta nyt meidän pitääkin etsiä jokin toinen paikka. Tällä perheellä, jonka luona Heku on monet kerrat ollut hoidossa, on nyt oma koira, nuori vielä ja touhukas. Eikä ne vaan tulleet Hekun kanssa toimeen. 10 päivää on pitkä aika kaikille, jos lähtöasetelma on valmiiks hankala.

Niin outoa kuin se onkin, ei tunnu kovin paljoa olevan koira- tai pieneläinhoitoloita Porin alueella. Syrjemmällä, kuten Merikarvialla, Siikaisissa, Kokemäellä jne. olis vähän vaihtoehtoja. Mutta ei oikein tekis mieli viedä eläintä niin pitkälle. Kissat oli kerran hoitolassa Laitakarissa. Pitkä matka sellaselle kissalle, joka voi pahoin autossa. Koira nyt ei voi pahoin, mutta tylsä ajatus silti viedä sitä "pitkän" matkan päähän.

Onni onkin Facebook ja Satakunnan chihuahuat -ryhmä. Sieltä neuvoja ja hoitolavinkkejä kysyessäni parikin ihmistä tarjoutui ottamaan Hekun oman laumansa jatkoksi. Ihan uskomatonta! Täytyy toivoa, että sellanen paikka järjestyy. Vois sitten jeesailla puolin ja toisin tarpeen vaatiessa. Ja onhan se hienoa, jos löytyy lisää koirakavereita. Peukut pystyyn!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.