IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.02.2014 12:53

Tuli pyörähdettyy Nepun kans neuvolassa tänään aamulla. 1v-neuvolan jälkeen oli painoa tullu reilu 1,5kg ja pituutta 7cm! Ei se ny vieläkään mikään iso oo, mutta omilla käyrillään kasvaa ihan tasasesti :) Siä hän sitte teki palapeliä ja palikoilla tornia sekä potkiskeli palloa. Mittaaminen oli perinteisesti se inhottavin homma, ku piti maata selällään. Tällä kertaa Nepu sai käydä "aikuisten" vaa'alla ja se oliki ihan hauskaa vissiin.

Tää keli on nii masentava. Miksei voi olla lunta? Nepulle pihaan kolattu pieni pulkkamäki on sulanu olemattomaks. Joka paikassa on märkää ja kuraa. Hyh. Kurahaalariostoksille on lähdettävä, ei auta mikää. Semmoses haalaris on ehkä kivempi uiskennella lätäköis...

Ku olis ollu fiksu niin olis tonkin hankinnan tehny viime viikonloppuna, kun oltiin muutenki ostoksilla. Nepu sai leluja (muoviastioita ja kattiloita ja leikkiruokaa - ihan hitti) ja vaatetta. Käytiin Cafe Steinerilla koko perheen kesken kaffella. Nepu pupelsi kinkkunyyttiä ja ryysti smoothieta :) Murusia löytyy haalarin sisältä vieläki.

Talvilomaan puoltoista viikkoo. Mitäköhän sillon viittii tehdä, jos tää sama säätila jatkuu?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.