IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jes!Tiistai 17.04.2007 11:56

Tänään tehtiin ensimmäiset onnistuneet pissatus- ja kakatuslenkit. Kissat heräili joskus viiden aikaan ja koira alko touhottaa niin hirveesti, et ajattelin, josko olis järkevää käydä ulkona. Nopee lenkki tehtiin ja sit hän siinä kerkes kakkaamaan (onneks, ei tehnyt sitä eilen eikä sunnuntaina iltapäivällä lainkaan) ja oli oikeen ilonen saavutuksestaan. Sen jälkeen taas unikin maitto paremmin. Ja äsken käytiin pissalenkillä. Ehkä se nyt ehtii jotenki keskittymään siihen asioidensa tekemiseen, kun on samaa lenkkiä kierretty eilen ja useempaan kertaan, että tulee tutuks. Hyvä näin.

Sil on Mannen kanssa joku tuijotuskilpailu meneillään. Manne ei oikeen ymmärrä, miten tohon pitäis suhtautua, mut nyt se ainaki pysyttelee vielä turvallisen välimatkan päässä. Pompe on jo aika hyvissä väleissä ton kanssa, ne haisteleekin toisiaan jo silleen ihan rauhassa, eikä kissa edes pörhistele yhtään. Ainakaan ellei koira tee jotain "äkkinäisiä" liikkeitä =) Elviskin on aika epäileväinen vielä, mutta ihan rauhallinen kumminkin. Oon koittanu heille kovasti jutella ja muutenkin heitä huomioida, ettei tuu mitään mustasukkasuuskohtauksia. Ainoo, mikä niitä selkeesti harmittaa on se, että koira pääsee ulkoilulle ja ne ei. Mutta kohta niillekin saadaan oma tarha tohon pihaan, toivottavasti! Aika lailla omissa oloissaan noi kissat muuten on, ihan niinku ennenkin. Ehkä tää tästä.

Tänään vien kyllä vielä Hectorin hoitoon töiden ajaks, kun ei ihan uskalla noita keskenään jättää. Viikonloppuna voiki sit olla jo ihan eri tilanne. Katotaan nyt, miten tää tästä etenee. Mut kyl nää kaikki elukat on must niin ihanii <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.