IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Vih-doin-kin!Perjantai 24.02.2006 02:05

Olin ratsastustunnilla! Kolmena viime viikkona oon ollu toipilaana, enkä oo päässy ratsastamaan. Nytkään en ollu ihan varma olisinko ihan täydessä terässä, mutta menin kuitenki kokeilemaan. Onneks menin. Kaikki suju ihan ok, käsi ei sattunu, eikä väsyny ja rintakipujakaan ei tuntunu sen enempää, mitä tässä nyt on toipumisaikana tuntunu. Ja vähenemään päinhän ne kivut on ollu joka tapauksessa. Jatkoin harjotuksia Matin kanssa. Viime kerran jälkeen sille oli vaihdettu eri kuolaimet, pelhamit, ja niiden kanssa homma tuntu toimivan hiukan vähemmällä ähellyksellä. Voi tietysti myös olla, että oon ite tässä muutaman viikon tauon aikana päässy taas juoneen siitä, miten Matin kanssa keskustellaan ja senkin takia suju paremmin. Tosin noilla kuolaimilla pidättäminen ja myötääminen toimi niin, ku mielestäni aina pitäiskin toimia. Jossain kohtaa tavallisilla nivelillä alko mennä semmoseks vänkäämiseks ja tiedän kyllä, että on itessäki ollu vikaa. Nyt oli hiukan kivempi, kun molemmat pääsi vähemmällä räknäämisellä ja kinaamisella. Oli oikein mukavaa! Meidän ryhmässä oli joku nuori mies, joka oli ratsastanu kai seitsemän kertaa ennen tätä päivää. Siellä se vaan paineli muiden mukana ja haldas tilanteen ihan täysin, olin ihan et wow!

Yritän v-loppuna mennä tallille silleen, että pääsen Pipolla ratsastamaan, jos vaikka olis ohjeistusta siitä, mihin pellolle saapi mennä tarpomaan. Mä en niin suuresti oo maastolenkkien ystävä, et jaksasin sitä samaa reittiä taas käpytellä. Sitä on ihan riittävästi kärryjen kans kierretty.

Huomenna on siivouspäivä. Tarvis myös edistyä kouluhommissa. Kyl mun aikomuksena oli ahkerasti niitä tehdä tällä viikolla, mut aikomukseks se myös jäi. Oon enkun tehtävän saanu pois pyöriskelemästä, mut sen deadline onkin vasta tiistaina. Äikän teksti pitäis kirjottaa sunnuntaiks. Sit projektia varten pitäis vääntää tietokantakaavaa ja saada se mielellään suht järjestykseen. Lisäks olis vielä ympäristötiedon tehtäviä. Huominen on mitä ilmeisimmin pakko pyhittää siivouksen jälkeen sitten koulutehtäville. Jospa sais alotettua sekä tietokantakaavaa, että äikän tekstiä, miksei tietysti ympäristötietoakin. Viikonloppuna pitäis ehtii myös lukemaan ens tiistain uusintatenttiin. Ei ainakaan oo tekemisen puutetta, varsinkin, kun lauantaina ja sunnuntaina pitää vielä käydä kaks kertaa päivässä tallilla! Jos edistystä tapahtuu huomenna heikosti, saan varmaan unohtaa viikonlopun ratsastukset ja keskittyä olennaiseen, eli siivoan vaan karsinat ja ruokin pollet, jonka jälkeen kiidän kotiin koulutehtävien pariin. Kyl koulu kivaa on!

Lostissa oli muuten taas aika tylsä jakso. Viime torstaina oli kyllä vielä tylsempi. Mulla olis kyllä Everwood nauhalla, katsoisinkohan sen nyt vai jättäisinkö aamuks? Ehkä tutkin aamupäivän ohjelmatarjontaa (joka yleensä on aika tasan nolla) ja päätän vasta sitten. Tietysti olis kiva, että vois aamupalaa syödessä katsoa jotain mukavaa ohjelmaa.

Emmä tiä. Nyt jotenkin jumii, ei suju. Lopetanpa täältä tähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.