IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kouluun, mars!Keskiviikko 29.08.2007 13:33

Nyt olis syksyn lukujärjestys rakennettu ja yhtä opintojaksoa vaille ilmottautumisetkin valmiit. WinhaWille meni taas rikki kesken kaiken, niin jäi yks ilmottautuminen tekemättä. Sit jäi vielä näkemättä, paljonko opintopisteitä saa tosta yhdestä opintojaksosta. Mut kyllä mä aika hyvin ehdin näitä tässä käymään. Keväälle jää sit vielä yks tai kaks opintojaksoa + opinnäytetyö. Kyl mä selviän!

Opintojaksotarjonta näyttäis tällaselta:
* Palveluiden hankinta
* Script-kielinen ohjelmointi
* Sopimusten hallinta
* Arkkitehtuurituntemus
* Sovellusohjelmointi
* Projektinhallinta

Yhtäkkiä kouluun meneminen alko tuntua taas mukavalta. Ko-vastaava valo muhun eilen sen verran uskoa, että lähden taas hyvillä mielin opiskelemaan! Tosin vähän jänskään, että miten toi ohjelmointipuoli mahtaa sujua. Ko-vastaavakin sano, että "sulla selkeesti toi ohjelmointi ei oo niitä parhaita puolia" =) No ei ole, ei. Ei oo juur koskaan menny jakeluun, kun on päästy hiukan alkua pidemmälle. Mut enköhän mä noista selviä. Jos ylpeys antaa myöden, voin kysyä sitten apua P:ltä, jos tulee kauheen tiukkoja tilanteita. Sovellusohjelmoinnista ei oo ees tenttiä, joten siitä on harjotustehtävien ahkeralla tekemisellä mahis päästä läpi. Luulisin.

Mun auto on kans yks weirdo. Eilen iltapäivällä, ku läksin töistä kotiin ja isä tuli ihmettelemään sitä tohon, se toimi ihan hyvin. Se toimi vielä myöhemmin illallaki. En mä kyllä silti taida uskaltaa sille kovin pitkälle lähtee, vaikkei se vika ajoa estäkään, tekee sen vaan hankalaks. Peruutan ainaki viikolta nyt tallipäivät, ettei tarvii yksin lähtee härväämään Noormarkkuun puolkuntosella autolla. Huomenna saan kuitenki kyydin ratsastustunnille, kun sitä en suostu jättämään väliin =)

Nyt musta tuntuu, että tarvis tehdä vähän jotain duuniaki välillä, ettei toi mister Projektipäällikkö saa mitään raivaria sen takia, etten tee mitään. Naureskelen itekseni ja pyörittelen peukaloita =) Ansaitsisin selvästi jonkun vuoden työntekijä -palkinon.

Pääsen muuten viikonloppuna kekkereihin! Onki täs tanssijalkaa yrittäny vipattaa viime aikoina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.