IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

AahahaTiistai 25.09.2007 16:23

Mä en käsitä, miten mulle ei nyt jo pikkuhiljaa ala menemään toi ohjelmointihomma kaaliin. Oon käyny kaks pakollista ohjelmoinnin kurssia, kummatkin kahteen kertaan - yllättäen. Ja nyt käyn taas yhtä ja tällä menolla käyn senkin ainaki kahdesti :D

Kävin ostamas kissoille 3,5kg säkin Royal Caninin Urinary S/O:ta. Kyl sen nyt pitäs sit riittää hetkeks aikaa. Kallista lystiä, melkein kolmekypää/säkki. Mut maksan melkein mitä vaan, et Manne pysyy terveenä eikä ne virtsakivet oireile. Ja terveet kissatki sit todnäk selviää kokonaan ilman virtsakiviä.

Koulus oli hyvää ruokaa, jotain kalatouhua ja sen semmosta. Karkkinälkäkin olis, mut me ostettiin eilen P:n kans karkkipussi kotiin. Ootan sitä. Sit hitsi! Eilen käytiin sohvakauppojen jälkeen Prismassa. Mietittiin hirveesti, mitä aiotaan tällä viikolla syödä. Eilen syötiin tuorepastaa pekoni-aurajuustokastikkeella. Ostettiin kaiken kukkuraks vielä punkkupullo Alkosta. Australialaista viiniä, se oli hyvää. Etiketis kehuttii, et käy hyvin kenkurupihvin kans =) Meil oli kynttilöit pöydäs ja kaikkee. Istuttii varmaa kaks tuntii ja höpistii kaikennäköst. Oli ihanaa.

Mun oli sähköpostiin tullu Yappy Fashionista postia. Uus Puppia-mallisto myynnissä. Mitäköhän tällä kertaa ostasin Hekulle =)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.