IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Että silleen...Lauantai 27.10.2007 13:33

Juu. Torstaina meni koko päivä aika ihanasti. Nukuttiin rauhassa ja iltapäivällä lähdettiin P:n vanhempien luo syömään. Ei me ehditty olla siellä kyllä kovin kauaa, kun mun piti lähtee tallille kuudelta. Ratsastustunti meni ihan nappiin. Menin Matilla ja kaikki meni niiiiin hyvin, etten meinannu uskoo itekään. En oo varmaan koskaan onnistunu Matin kans niin hyvin missään. Pohkeenväistöt meni hienosti, laukannostot meni hienosti, kaikki meni tosi hienosti. Lopputunnilla heittäydyttiin vielä vähän höpöiks ja leikittiin lännenratsastusta. Otettiin ohjat yhteen käteen ja testattiin, miten hevoset sitten ohjautuu. Se oli lystiä!

Tallilta lähteissä onnistuin sit ajamaan autoni tyylikkäästi ojaan. Siihen hiekkatielle oli ajettu lisää hiekkaa ja se oli lanattu silleen, että se uus hiekka ei yltäny ihan tien reunoille asti. Ihmettelin, kun yhtäkkiä oikee eturengas nyppäs sinne pientareelle, vaikken edes ajanu mielestäni mitenkään reunassa. Ei siinä sit mikään auttanu, yritin kääntää reippaasti vasemmalle, mut se tien reuna oli niin pehmeetä mössöä, et se vietti auton suoraan ojaan. Siinä sitä sit oltiin, melkein kyljellään. P tuli kaverinsa kans hinaamaan mut ylös sieltä. Kolme autoo siinä odotellessa ajo vaan ohi, eikä kiinnittäny mitään huomiota. Yks pysäs, niiden kans siinä tutkittiin tietä ja todettiin, että se tien keskiosa oli muutaman sentin korkeemmalla siihen tien reunaan nähden, et se varmaan oli haukannu mun auton sinne pehmeelle mössölle. Se ojan reuna oli sortunu vielä lisäks auton painosta, et eipä siinä ollu oikeen mitään tehtävissä, ku se auto sinne lähti luisumaan. Muuten siinä sit toimi kaikki hyvin, kun hinaamisen jälkeen testattiin ja katottiin, mut bensaa se tiputti koko kotimatkan aika reilusti. Onneks ei kuitenkaan ollu tankki rikki. Vaan joku paluupuolen letku, joka poikien mukaan pitäis olla ihan suht koht helppo juttu vaihtaa. P tossa just lähtiki kaverinsa kanssa mönkimään fibatin alle. Mä lähden tästä kohta perässä kunhan vaan jaksan.

Eilen oltiin sit Tampereella. Käytiin ensin huoltamassa vähän siskon asuntoa, katottiin postit ja muuta ja sit lähdettiin kaupungille hillumaan. Mä yritin etsiä syyssaapikkaita, mutten sit löytäny. P kiltisti seuras mua kaverinsa kanssa joka kauppaan. P kyllä ite löysi heti ekasta kenkäkaupasta itelleen uudet kengät. Mä taputin sitä olalle ja sanoin, et näin niitä ostoksia kuuluu tehdä =) Kierrettiin aika monet Hämeenkadun putiikit ja sit pyörittiin Koskikeskuksessakin muutama tovi. Ostin mä sit kolme cd:tä, kun oli hyvät halvennukset (3x cd = 20euroo Anttilassa) ja sit Seppälästä ostin kolmet rannerenkaat ja yhet korvikset. Käytiin Amarillossa syömässä, Beef bolillo oli aika hyvää! Mun Ellos-pakettinikin oli saapunu jo eilen tohon lähimmälle Ärrälle, käytiin se hakemassa tullessa niin tuli sellanen olo, et olis shoppaillu vähän enemmän =) Hyvät ostokset oli, ei tarvinnu palauttaa mitään. Loppuilta me katottiin Officea tos sohvalla ja hempeiltiin varmaan sata tuntia. Kyl sit maitto unikin ihan hyvin =) Mulla tosin särki kävelystä jalat aika paljon, mut P vähän hiero niitä ja otin särkylääkkeen niin sain nukuttua oikein hyvin. Nyt ei särje enää lainkaan.

Huomenna me käydään kattomassa paria taloa taas. Kaks semmosta ihan kiintoisaa olis esittelyssä ja sit yks tais olla joku semi-kiva. Saapi nähdä sitten, miellyttääkö mikään taaskaan. Yks mua eniten kiinnostava talo on Leppäkorvessa. Siinä ois kaks kerrostakin.

Ja tänään sain aamiaisen sänkyyn <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.