IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.06.2009 00:38

Tulipa taas pyärähdettyy LAHDES! Onneks seuraavan paltsun aikaan mul onki jo kesäloma. On noi matkat nimittäin aika puuduttavia kuitenki. Autossa n. 7h ja sit muutama tunti palaveria. Ihan kiva, et on viime reissuil ollu hyvää matkaseuraa :)

Mun uuet ratsastustunnit alkaa juhannuksen jälkeisellä viikolla, vähän oon onnellinen!

Leffoja!Maanantai 08.06.2009 16:33

Katottiin kolme leffaa tossa viikonloppuna.

The Golden Compass

The Curious Case of Benjamin Button

Coraline

Kaks jälkimmäistä aivan mahtavia! Toi Benjamin Button ehkä yks parhaita näkemiäni elokuvia. Vähän haikee fiilis siitä jäi, mutta hyvällä tavalla kuitenkin. Coraline oli sitten taas ehkä karmivin animaatio, jonka oon nähny. Jännä tarina, hieno elokuva. Ei lapsille, koska muakin ahdisti aika paljon :D Toi The Golden Compass oli ihan jees, mutta loppu oli ihan tyhmä, ihan selkee "jatko-osa tulossa"-meininki siinä. Mut siin oli hieno ajatus, että siinä erilaisessa maailmassa ihmisen sielu kulki ihmisen vierellä eläimen hahmossa.

[Ei aihetta]Maanantai 08.06.2009 00:06

Kattelin tos kuvia kaverista ja Piposta, sieltä hevosmessuilta. Näytti tosi hienolta, ja sitä se varmaan on ollutkin. Toivon, että olisin voinut olla siellä mukana kannustamassa. Ja toivoisin, että voisin olla vilpittömästi toisen puolesta onnellinen. Kyllä hän, jos joku, on ton hienon hetken ansainnut. Kaikki aikaisemmat tapahtumat vaan kalvaa mieltä niin paljon, että en voi suoraan sanoa "Hieno homma, oon sun puolesta onnellinen, näytätte hyviltä". Mieli tekis, mutta en pysty. Nää kaikki kevään tapahtumat, välirikko ja kaikki muu, pyörii mielessä koko ajan, ja se suoraan sanottuna masentaa. Mut mitä mä sen asian eteen voin muka enää tehdä? En tiiä. Seurailen sitte vaan sivusta ja vuodatan tänne :) Kai tää joskus menee ohi. Et jos sä satut lukemaan tätä, niin... no. Siinähän se lukee.

Ens viikolla saadaan ehkä lisää hääkuvia. Vähän mä oon odottanu niitä. Ja niitä varmaan on aivan sairaan paljon. Taidetaan valkata parhaat ja teettää niistä oikee kuvakirja.

Uusia tuulia.Perjantai 05.06.2009 15:33

Mä päätin, että lopetan Pipostelun. Ainain toistaiseksi. Motivaatio siihen on niin miinuksella, ja se johtuu tasan tästä entisestä ystävästäni, joka Pipostelee myös. Mua ei oo huvittanu mennä tallille moneen kuukauteen. Hiljalleen mut on suljettu pois kuviosta, ei mulle kerrottu mitään eikä erityisemmin pidetty ajantasalla. Panostan harrastukseeni sitten jotenkin muuten. Alan käydä tunneilla kahdesti viikossa, siitä huolimatta, et se on ihanan kallista, ja ehkä sitten sitä kautta löytyis jotain uusia kontakteja ja lisää pontta koko hevosteluun. Mieluummin niin, että itellä on kivaa ja hyvä mieli harrastaessa kuin se, että käy väkipakolla liikuttamassa hevosta. Hevosessa ei kyllä mitään vikaa ole, mielelläni mä sitä hoitelisin ja ratsastaisin, mutta ei mulla oikein tunnu olevan sijaa harrastella Pipon kanssa, kun olen vaan "sunnuntairatsastelija". Keksin jotain muuta, niin toinen saa pitää egonpönkittäjänsä.

Nyt meille on hotellikin varattu Lontoosta. Best Western Shaftesbury Paddington Court London, kävelymatkan päässä Hyde Parkista. Koitettiin etsii oikein hyvä hotelli, kun ollaan kyllä kuultu noista brittiläisistä hotelleista jos jonkinlaista juttua :D 6.7. on sitten lähtö ja 10.7. tullaan takas! Vielä ei olla päätetty, että minä päivänä noista pinkastaan sinne Pariisiin.

Tänään treffaan kaason illalla <3

[Ei aihetta]Torstai 04.06.2009 16:30

Lennot Londoniin varattu!
Hotellia sen sijaan ei, mut yks sopiva löyty kuitenkin.

Ulkona on muuten KYLMÄ.

Enää 27 päivää \o/Tiistai 02.06.2009 12:38

Sit alkaa KESÄLOMA!

Aateltiin tehdä n. viiden päivän reissu heti heinäkuun alussa. Lähdetään Lontooseen, ja sieltä käydään yhtenä päivänä Eurostarilla Pariisissa. En malttais millään odottaa! Tarviiki sit järjestää hoito eläimille ajoissa. Ja syksyllä, joskus lokakuun alussa, on edessä lähtö Kreetalle juhlimaan äidin synttäreitä. Sieltä on just parhaillaan joku huvila etsinnässä. Tää on jotenkin ihan kauheeta, koska oon matkoista tosi innoissani, mut en siitä, et joudun lentokoneeseen. Mitenköhän selviin?

Sain P:ltä muuten huomenlahjaks sykemittarin. Oon käyttäny sitä nyt aika ahkerasti. Eniten kiinnosti seurata sitä mittaria ratsastustunnilla. On se vaan rankkaa urheilua, yllätyin itekin oikeesti. Kyllä mä sen tiedän, että aina tulee hiki, yleensä hengästyy ja lihaksissakin tuntuu - siis jos oikeesti tekee jotain eikä vaan matkustele, mut silti oli aika iso ylläri, et ainaki mulla sykkeet huitelee vähän turhankin korkeella ja kaloreita kuluu melkosta tahtia. Tunnissa kuluu keskimäärin 700-750kcal. Mulla maksimisyke on ollu jossain parinsadan hujakoilla. Ei toi kyllä oo sellanen laji, että kunto varsinaisesti kohoais, kun koko tunti menee niin korkeella sykkeellä. Ihan mielenkiintosta silti vähän seurailla asiaa, koska nyt kykenee ainaki helposti näpäyttään niitä, jotka väittää, ettei ratsastus ole urheilua kun siinä vaan istutaan :) Ja mulla on nyt sitä paitsi parilla kerralla ollut alla ns. helppo hevonen ja mielestäni tehtävätkään ei oo ollu erityisen raskaita. Saas nähä, mitä arvoja irtoo jonkun toisen kopukan kanssa.

Töissä ei mikkää etene, kun pitää odotella asiakkaalta ohjeita. Täs on sit kiva pyöritellä peukaloita. Ois voinu ottaa kynsiviilan ja lakan mukaan töihin, ni ois voinu huoltaa kynnet tässä odotellessa :D Huoltoon on kuitenki vielä puoltoista viikkoo.

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 23:44

Tänään on ollu KUUMA. Kissatarhan lämpömittari näytti 39,8 astetta. Ei viihtyny kissat kauheesti pihalla. Kissalapsi kävi välillä kääntymässä ja tuli sit sisälle juomaan ja huilaamaan. Elvis on köllötelly oikeestaan koko päivän sisällä. Nyt puut tekee jo varjon tarhaan, niin kissat viihtyy taas. Kissalapsi varsinkin meni heti sinne köllöttelemään :))

Mary Kay -kutsut oli ja meni tänään. Oltiin tos pihalla ja tehtiin vähän jalka- ja käsihoitoo ja kokeiltiin kaikkia erilaisia ihonhoitotuotteita. Mä sain lahjaks vartalovoiteen. Lopuks juotiin mehuu (ostin oikee JUISSII, sitä lapsuuden lempparimehuu), ja syötiin keksei ja jäätelöö (Ainon uuniomenaa). Vähä oli kivint, vaikka tos pihassa oli edelleen ihan tajuttoman kuuma.

Harmi, et on jo sunnuntai. On ollu niin kiva viikonloppu, et aika on kulunu kauheen nopeesti!

[Ei aihetta]Torstai 28.05.2009 02:24

Herätys 04:00. Kivaa...

Mut onneks oli tosi kiva ilta! Ihania vieraita :) testattiin raclette-grilli. Aika kiva vehje!

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 02:00

Vähän tulee vaikeuksia valita hääkuvaa! Niin moni koevedos oli tosi hyvin onnistunu. Hiukke kivinT!

Nice.Tiistai 26.05.2009 15:55

Tultiin äsken lounaalta toimistolle. Tos pihassa katottiin, et mun pyörän tarakalla lojui jonkun lompakko. Piti sitten avata se ja kattoo, josko sieltä löytys jotain tietoja omistajasta. Tyhjennetty oli, siis ihan kokonaan, kaikki, ei missään taskussa mitään. Kiva! Jätettiin se paikoilleen, jos vaikka omistaja sen vahingossa siitä löytäis. Saa nähä onko se siinä vielä myöhemmin iltapäivällä.

Sit kävin passikuvas. Oli siit voinu parempiki tulla. Sitä paitsi tajusin, et näytän ihan mun äidiltä.