IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

<3Keskiviikko 03.02.2010 17:11

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.02.2010 11:40

Rokotteesta tuli käsivarsi kohtiskipeeks. Vähän jomottelee ja liikuttaessa tuntuu tosi ikävältä. Mut eilen kolasin silti tunnin lunta pihassa (enkä edes saanu kaikkee valmiiks!!!!) ja se suju ihan hyvin, et en mä oikein tiedä mitä tästä pitäis ajatella :) Onneks ei kuitenkaan muita oireita tullu, vaikka niitä siinä saamassani lapussa lueteltiin pitkä lista:

- lämpö
- flunssan oireet, hikoilu, vilunväristykset
- lihassärkyä, nivelkipuja
- väsymystä
- vatsakipua

Ehkä jos nyt tarkemmin ajattelee, niin väsymystä kyllä esiinty, mut en olis niinkään varma siitä, että se johtu just tosta rokotuksesta. Oon ihan onnellinen, että selvisin pelkällä käsikivulla, koska jännitin oikeesti ihan hulluna sitä, et tuun oikeesti kipeeks. Alunperin piti tänään olla vielä reissupäivä ja pitää koulutus asiakkaalla, niin eipä olis kauheesti huvittanu olla päivää kipeenä. Koulutuski sit kuitenkin peruuntu erään odottamattoman takaiskun takia. Ei voi valittaa! Tänään pääsee siis mäkeen :)

Hommattiin eilen Wiille uus peli, Sports Resort. Vähän huikeeta :D Siinä oli mm. wakeboarding, pöytätennis, miekkailu, melonta (tää oli ehkä hauskin ikinä!), jousiammunta, pyöräily ja frisbee. Näytettiin P:n kans varmaan eriälykkäiltä, kun yhdessä melottiin keskellä olohuonetta.

Mitäs täs muuta? Äiti suunnittelee meille naisten rentoutumisreissua, joko viikon reissu taikka sitten pitkä viikonloppu tossa huhti-toukokuussa. Kohde ois tässä nyt mietinnässä sitten, kaupunkiloma suunnitteilla. Äiti lupas maksaa matkan, jos mä maksan omat tuliaiseni :) Ihan jee! Mut mihinköhän sitä sitten haluais lähtee... koska mun pitää se kuulemma päättää. Tässä on lennellyt ajatuksia Pariisista, Wienistä, Roomasta, Barcelonasta, Budapestistä, Prahasta, Amsterdamista, Milanosta, Venetsiasta, Firenzestä ja Bruggesta. Ai valinnanvaikeus?

Mä vietin kissalapsen kans laatuaikaa lauantaina. P lähti koiran kans ulkoilemaan, ni minä ja kissalapsi katsottiin päällekkäin telkkaria moooonta tuntia <3

Nöfnöf!Maanantai 01.02.2010 13:38

Possupiikki tänään. Mua vähän jännittää!

[Ei aihetta]Perjantai 29.01.2010 12:47

No ni juu. Tavoitekeskustelu kesti tunnin ja vartin, ku mä vuodatin tuntojani niin perusteellisesti. Toivottavasti nyt meni asioita perille ihan oikeesti.

Tavoitteita asetettiin työhyvinvoinnille, osaamiselle, tehtävien hallinnalle, laadulle ja prosesseille. Kun päästiin tohon osaamiskohtaan ja keskusteltiin siitä, mitä uutta mun mahdollisesti olis järkevää opiskella, mä sanoin, että mulle luvattiin uutta tekemistä jo syksyllä sen jälkeen, kun tulin sairaslomalta. Kovalla innolla koitettiin miettiä mulle jotain lisäpuuhaa, mutta ei oo tähän päivään mennessä mitään kuulunu. Et mua hiukan sapettaa se. Ja oon kuitenki sitä asiaa tässä valitellu pitkin talvea, että haluaisin tehdä jotain muutakin. Mut ei tapahdu mitään. Toivoin, et joku nyt oikeesti pikkuhiljaa tarttuis tähän asiaan ja ottais sen vakavissaan, koska kohta mulla on taas hermot ihan riekaleina. Eikä sekään palvele ketään, että pidän itteeni maailman huonoimpana työntekijänä, kun tahkoon aina samojen juttujen kanssa enkä oikein niitäkään saa hoidettua. No, mua haastatellut projektipäällikkö totesi, että ei ihmiset oo vaan tajunnu miltä musta tuntuu.

Okei. Meitsi itku silmässä täällä on selittäny syksyllä sitä, kun ei työnteosta tuu mitään ja ahdistaa, väsyttää ja ketuttaa jatkuvasti, eikä huvita tulla töihin. Sit oon kolme viikkoa sairaslomalla masennus- ja ahdistusoireiden takia. Ja kukaan ei tajua, että mulla on vähän ikävä olla täällä töissä? Sairasloman jälkeen meni jonkun aikaa ihan mukavasti, mutta nyt alkaa taas olla siinä rajoilla, et kestääkö pää vai ei. Nyt oon kuitenkin sitten ihan reilusti sanonu ääneen, jos tuntuu hankalalta ja on ahdistunu olo. Mut silti kukaan ei muka oo tajunnu. Mä en kyllä tajua, et miten se on mahdollista.

Mut eilen tosiaan purin kaikki ahdistuksen aiheet siellä keskustelussa ja pp lupas ottaa asian puheeks tj:nkin kanssa. Että jos pikkuhiljaa alkais saada tähän touhuun jotain otetta. Ens kerralla kokeilen sit kirjottaa jonkun postit-lapun otsaan, et jokanen saa siitä lukee, mitkä on fiilikset.

P.S. Tänään Ellivuoreen telluileen. Oon rääkänny itteeni viimisen viikon aikana ihan kunnolla. Sunnuntaina mäessä, tiistaina tunnilla, keskiviikkona mäessä, eilen tunnilla ja tänään taas mäkeen. Mut se on varma, et viikonloppuna LEPÄÄN.

[Ei aihetta]Torstai 28.01.2010 10:35

Telluilua Ruosniemessä, sain vähän opetustakin yheltä kaverilta. Pientä rimakauhua on edelleen siinä loivemmassakin rinteessä, tuntuu, että kerää niin helposti kovan vauhdin. Sit unohtuu kunnon telluasento, painon pitäminen sisäjalan päkiällä ja ulkojalan kantapäällä, ja se, että ei oikeesti oo pakko jarruttaa. Sit en vaan ehdi kokoamaan itseäni ennen seuraavaa käännöstä ja kaikki menee lähinnä pipariks. Jos ois ees hiukan leviämpi rinne, niin ehtis paremmin ajatella ja asetella itsensä sopivasti. Mut toisaalta, ihan hyvältä alulta kuulemma näytti, et ei kai se muuta kaipaa ku lisää reeniä.

Mul on tänään tavotekeskustelu töissä. Kymmenelt. Mul itellä on yks tavote: saada työmotivaationi takas. Ihan kiintoisaa kuulla, mitä mun varalle on suunniteltu tälle vuodelle. Mulla vaan alkaa olla ihan samat fiilikset, ku syksylläkin. Kaikki työt on tuntuu liian vaikeilta ja heti, kun on muutama eri homma rinnakkain, niin tuntuu, et mulla ei pysy mikään vanttuussa. Ja sit ahistaa ja väsyttää about 24/7. En oikein tiiä mitä noille esimiehille pitäis sanoa, että ne ymmärtäis. Katotaan kuin käy.

t e l e m a r kMaanantai 25.01.2010 11:15

Eilen ekat treenit omilla telluilla Ellivuoressa. Laskeskelin kaikista helpointa rinnettä koko päivän. Kyllä se ihan hyvin välillä suju. Lopulta oli jalat vaan niin vetelät, ettei siitä kyykistelystä tullu yhtikäs mitään ja kaikki käännökset alko sen takia mennä ihan läskiks. Aloin kaatuilemaanki, ku ei vaan jaksanu enää, kaikki raajat vatkas väsymystä. Onneks eilen kuitenki pääsin joka kerta omin avuin ite ylös :D

Vähän kyllä jännitti laskee siellä muiden seassa. Varsinkin iltapäivästä alko olla jo enempi porukkaa rinteessä ja osa laskee just silleen "haista vittu"-tyyliin, eli ei paljoo kiinnosta väistellä. Mäkin kuitenkin laskin niin loogisesti ku ikinäkään, rinteen reunasta toiseen ja ihan hissukseen, niin luulis siinä ehtivän kattoa, että mistä puolelta ohittaa. Kävi monesti niin, että jouduin reilusti hidastamaan tai jopa pysähtymään, kun joku suhaa edestä ohi niin liki, et ei ihan osu omiin suksiin. Eiköhän se jännitys siitä silti tasaannu, kunhan vaan saa varmuutta olla niillä suksilla. Toi oli kuitenki nyt vasta toinen kerta rinteessä sen reilun 10 vuoden tauon jälkeen + toinen kerta telluilla ikinä.

Nyt mun jalkoi vähän kivistää :D


Siinä mun haparoivaa etenemistä, tää oli varmaan kolmas lasku. Jännitti ihan hulluna ja meno näyttää olevanki hiukan liian pitkää, leveetä ja korkeeta. Mut kyllä ehkä kymmenennellä laskulla alko tääkin rouva kyykkiä melkein tosissaan :D

[Ei aihetta]Torstai 21.01.2010 12:20

Viime yö nukuttiin taas suht rauhallisesti. Edellisyönä koiralla oli joku ihme vimma pyöriä ympäri makkaria ja heräilin siihen rapisteluun pitkin yötä. Kai se P:tä kaipaa, on vähän levoton jatkuvasti. Oon koittanu nyt ekstra-ahkerasti lenkittää sitä, että edes siltä osin olis energiaa vähän kulutettu. Kisulit vaan nauttii, kun annan niiden tehdä mitä ne tykkää. Eilen pelailin kaverin kanssa Wiillä muutaman tunnin, juotiin limsaa ja syötiin keksejä. Se oli kivaa, iltakin kulu siinä mukavasti eikä tarvinnu stressata yksin olemista.

Paistelin illalla itelleni broilerin fileepihvejä valmiiks lounasta varten ja yhden ajattelin syödä siinä illalla telkun ääressä. Teki mieli pelata vielä Wiillä ennen syömistä ja toin sitten lautasen valmiiks siihen sohvapöydälle. Pelasin kaikessa rauhassa ja kuulin äänen "pläts". En pystyny kattoon mitä tapahtu, koska oli just joku kriittinen joogatilanne meneillään. Ja kun sitten ehdin tsekata mitä tapahtui... Kissalapsi oli ryövännyt mun pihvini lautaselta ja tiputtanut sen lattialle :D Siinä hän sitten kyyhötti pihvin vieressä lattialla ja nuuhki sitä onnellisena. Että silleen.

Ja koira oli keksiny kuseksia koko vierashuoneen maton täyteen. Kiva, kun se protestoi perheenjäsenten poissaoloa tolleen. Se on iha jee, kun oon kotona ja käydään usein ulkona, se pääsee sinne aina tarpeen vaatiessa, mut sit, kun oon pois niin se tekee kepposiaan. Kakara :D No, huomenna P tulee kotiin ja toivottavasti koiran fiilikset paranee.

Mun suksienki pitäis tulla huomenna, huijui :)) Ja P oli ostanu mulle Oakleyn Stockholmit pinkeillä linsseillä (ja kahet farkut) <3

Hei! Nyt on ihan huippu heppalistakin taas tunneilla. Tai no, ekana jännitin tiistain tuntia, kun mulle oli merkattu Matti, jonka kanssa mulla on yleensä aina kauheesti ongelmia. Mut tiistaina tunti menikin ihan superhyvin olosuhteisiin nähden! Olin itestäni aika ylpee ja niin oli opettajaki. Se totes, että oon ratsastanu nyt sen verran paljon, et ehkä joku palanen on loksahtanu paikalleen :) Tänään onki sit Musse vuorossa, eli tiedossa venkoilua ja kiukuttelua. Mut se on silti mitä parhain!

[Ei aihetta]Tiistai 19.01.2010 15:20

Emmä kestä, ku P on poies. Ihan kamalaa, iltasin varsinki! Vielä muutama päivä pitäis selviytyä.

Ei mulla tässä sit kauheesti muuta oo. Oon ahkerasti treenannu Wiillä ja saanu lihakseni kipiäks :) Silti esim. jooga on tehny hirmu hyvää erityisesti tonne niskan ja hartioiden seudulle. Ei oo yölläkään ollu sellanen tönkkö olo ja on pää sopinu jotenkin paremmin tyynylle. Eilen otinki silti vähän rauhallisemmin, että pystyn tänää ratsastamaan. Illalla vois vaikka vähän vaan joogailla.

[Ei aihetta]Maanantai 18.01.2010 10:42

P lähti lauantaiaamuna viikoks Floridaan IBM:n järjestämään konferenssiin. Olin ihan pähkinöinä koko päivän, kun jännitin ihan suunnattomasti sitä pitkää lentoa. Ihan hyvin se kuitenkin meni ja hyvin pääsivät perille. Ei meinannu aika kulua lauantaina sitten millään. Kävin koiran kans kahdesti kunnon lenkillä, pelasin Wiillä, katselin kaikki tärkeet ohjelmat boksilta ja silti tuntui, ettei aika kulu. Siitä viisastuneena meninkin sit eilen melkein koko päiväks porukoille :) Syötiin, katottiin kirpparikamoja, höpistiin kaikenlaista, ja oli aika kivvaa! Sit äiti ehdotti, et jos lähdettäs tässä joskus kaksistaan johonkin reissuun, vaikka Pariisiin! *tapu*

Kotona sovittelin kaikki kirpparivaatteet läpi, jos löytäsin jotain, mitä haluan pitää. Kyl sielt pari kivaa paitaa ja yks jakkupuku löyty. Tosin sen jakkupuvun housut oli mulle ihan liian pienet, mut katotaan, jos saisin treenattua itteni mahtumaan niihin. P:lle laitoin mukaan pari Leviksen mallia, jotka olin sovittanu valmiiks, et voi sit vaan käydä hakeen sielt outletista. Ei siellä tietenkään ollu niitä. Mut myyjä oli sitten jonkun johtajan kanssa etsinyt parhaiten mun toivomuksia vastaavat housut. Nyt vaan sormet ristiin, että ne sopii! Jos ei, niin eipähän ne paljoo maksanu (P sanoi, että se oli pomon kans ostanu yhteensä 5 paria farkkuja ja ne oli maksanu 100$).

Mä oon töissä enkä tiedä, miten selviän tän viikon. P on aina se, kelle voin purkaa tuntojani, kun tuntuu, ettei suju ja nyt se ei oo moneen päivään täällä. Varmaan hajoo pää puolet nopeemmin, ku normaalisti...

[Ei aihetta]Torstai 14.01.2010 13:53

Kävin eilen Hekun kans mummulassa, ku mummu oli kotilomalla. En meinannu ensin päästä sisään, ku ovikello oli otettu irti nuutipukkien takia :) Nyt mummu sai sitte oikeen kunnon sielunhoitoa, kun Heku makoili siellä sängyllä mummun kyljessä ja oli kiltisti silitettävänä ja rapsutettavana. Ja mummu tykkäs, voi että se oli niin onnellisen näkönen! Silmät oikein loisti koiraa silitellessä. Vaik vähän huoletti ne irtokarvat... :D Tunnin verran istuskelin siinä sängyn vierellä ja juteltiin sitte kaikenlaista, välillä autoin nokkamukia suuhun. Ihan hyvä päivä hällä vaikutti kuitenkin olevan, mitä nyt selkäkipuja ja väsymystä vähän valitteli. Ja varmaan selkä kipeytyykin, ku vaan paikallaan makaa. Hekusta tykkäs kuitenkin kovasti ja pyysi sitä monta kertaa siihen vatsan päälle köllöttämään :) Mummu halus ehdottomasti nähdä Hekun uuden talvitakin ja puettiinkin se sitten siinä makuuhuoneessa. Se oli oikeen koiramuotinäytös ja mummua nauratti. Matkaevääks sain kahdeksan suklaapatukkaa. Olisin ottanu vaan neljä, mut ei se kelvannu vaan piti ottaa enempi.

Mitäs tässä muuta. Musta tehdään kovaa vauhtia oikeeta tellumimmiä. Eilen käytiin kattoon mulle laskupuku päivällä ja illalla ajettiin vielä Ruosniemeen yksiä monoja koittaan. Ne oli sopivat yksillä lisäpohjallisilla. Yks tyttö oli ostanu kokeilematta itelleen monot ja ne oli ollu iha liian isot. 23,5 eli 37 niissä tais virallinen koko olla, mut ne oli mullekin hiukan väljät ilman niitä toisia pohjallisia. Ja mun jalka on sentään normaalisti kokoo 38. Kyllä noi sit kuitenki mun käytössä menee ainakin toistaseks. Vielä tarttis hommata kypärä ja sauvat, suksimien ja siteiden pitäis tulla ens viikolla. P lähtee lauantaina viikoks Floridaan ja siellä on Oakleyn kauppa, joten tuurilla löytyy laskulasit sieltä. Katotaan ny. Ja sit oon pistäny tilaukseen parit Levikset!


Pelasin eilen Wiillä tunnin. Nyrkkeilin, marssein, steppasin, hulasin, laskettelin, jonglöörasin... ja kung futakin koitin. Tuli meinaan hiki, se on kyl ihan mahtava laite.

Nyt lounasta!