IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

miisq

miisq

malminkartanon lahja maailmalle

[Ei aihetta]Torstai 11.05.2006 13:10

Jos jotakuta ihan kauheesti kiinnostaa, mitä mulle kuuluu. Voi soittaa tai tulla käymään tai kirjoittaa vaikka kirjeen. Täältä ei kannata lueskella ja luulla ymmärtävänsä ja tai esittää tietävänsä.

Mulle kuuluu tosi hyvää. Mun koulu menee hyvin ja numerot on lähteny nousuun. Sain just uuden työpaikan ja alotan loppukuusta r kioskin myyjänä. Muutettiin mun ihanan miehekkeen kanssa saman katon alle tammikuussa 2006. Pois kotoa muutin 2005 tammikuussa. Sen 2005 vuoden Jake oli armeijassa ja tuli muuten ulos spol linjan priimuksena ja kersanttina. Ja tän kuun viimeinen päivä Jake valmistuu merkonomiksi. Ja sillä on muuten vakituinen työpaikka yhden k- kaupan myymäläpäälikkönä.
Vaikka oon muuttanut pois, kotona menee silti hyvin. Mun äiti on maailman ihanin ihminen. Isän kanssa halataan kun tavataan, ei mene tuntiakaan etten ajattelisi veljeäni.
Jaken perhe on ihana. Johanna on kun oma pikkusisko, Jori suloinen kun mikä ja Mervi kuin paras ystävä. Ja mulla on ystävistä puheen ollen, kauhee kasa ystäviä. Aivan uskomattoman ihania tyyppejä Helsingistä Kemiin saakka.
Elmässä on silti vastoinkäymisiäkin. Melkein viikottain. Yleensä pieniä ja joskus vähän suurempia. Eikö sinulla ole?

IRC galleria on kulttuuria. Nuorilla täällä on omanlaisensa kielensä ja mielensä ja tapansa ilmaista itseään. Aikuisen on turha kuvitella ymmärtävänsä mitä "vittuku Mufasa kuoli" - niminen yhteisö tarkoittaa. Ja turha ruveta kauhistelemaan millaisia kuvia täällä on esillä, millaisella kielellä täällä puhutaan, ja ihan viimeiseksi - MITÄ täällä puhutaan.

Tähänkin päiväkirjaan kirjoitettu teksti EI OLE tarkoitettu entisten työnantajien, sukulaisten tai opettajien luettavaksi.

Jokaisen elämään kuuluu ilon riemun ja rakkauden lisäksi joskus surua, vihaa ja pettymystä. Tunteita, joita kuuluu käsitellä.
Joskus ahdistaa, joskus riemastuttaa, joskus on helvetin vihainen jollekkin henkilölle. Ja jos edes tuntisitte myötätuntoa, mutta se varmaan katoaa siinä kolmenkympin kieppeillä? *utel*
Sitäpaitsi ajatuksia on hyvä kirjoittaa ylös! Ja kulissien pystyssä pitäminen on säälittävää. Jos maailma horjuu, niin antaa horjua, mitä sitä pystyssä pitelemään. Ja suurimmaks osaks elämä on kuitenkin niin ihanaa!

Tämä päiväkirja ei ole tarkoitettu teille luettavaksi. Kirjoitan tätä ystäviäni ja tai samanhenkisiä gallerian käyttäjiä varten.
Jos ihan tosi kiinnostaa mitä kuuluu, voi soittaa tai tulla käymään. Niin kauan ku ei kiinnosta, ei tarvi työntää nokkaansa sinne minne se ei kuulu.

No, tästähän te vasta puhuttavaa saattekin *virn* !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.