IRC-Galleria

miisq

miisq

malminkartanon lahja maailmalle

[Ei aihetta]Tiistai 07.10.2008 17:10

Siis mulla on nyt tarve jäsennellä tämänhetkinen olotila. Ihan ku olis jossain hapoissa koko ajan, mahassa vetää perhoset ja liskot sekasin, välillä kurkkua kuristaa onnesta ja välillä hengitys salpautuu ahdistuksesta, kaikki tuntuu uudelta ja jännittävältä ja maailma näyttää paljon suuremmalta ilman niitä ravihevosen silmälappuja.

Mikä parasta, mun tulevaisuus on blanco. pelkkää valkeeta mielenmaisemaa joka odottaa että mä alan värittää sitä. mulla on kaikki ovet auki, jokainen mahdollisuus käyttämättä. se tuntuu ihan mielettömältä. Tuntuu ku olisin ollut jossain kahleissa jotka on nyt auennut, ei sillä ettenkö olis niissä kahleissa viihtynyt - ei ne hiertäneet tai mitään. Mutta ekaa kertaa pitkään aikaan mulla on tilaa liikkua.

Meen kohta katsomaan 34m2 kaksiota Punavuoresta, ja toivon todella että kävelen pian ensimmäistä kertaa kotiin. Kotejahan mulla on tällä hetkillä kolmin kappalein, ja sen lisäksi kymmenittäin nurkkia joihin on luvattu leiriytymistilaa. Niistä nurkista kiitos kaikille mahtaville ystävilleni. Mutta KOTI on neljä seinää joiden sisällä saa olla suojassa kaikkien muiden katseilta, ihan omilla ehdoilla. Mä olen nyt matkalla kotiin ja minuksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.