IRC-Galleria

OPINNÄYTEVITTUTYÖSTÄKeskiviikko 02.11.2005 21:20

Minä kerron teille hieman harrastuksestani nimeltä opinnäytetyö, tuttavallisemmin ONT. Harrastan sitä suunnilleen kerran viikossa (myönnän, myönnän, oon pitänyt kuukausien taukojakin esim. kesällä), ja siitä tulee ihan vitun paha olo! Todellinen henkisen uupumuksen treeni. Sitten sen aikana kivasti syke nousee ja verenpaine kasvaa, saattaa päässäkin tuntua eriskummallisia kiristyksen tunteita.

Eikä tarvi olla ihmisten kanssa tekemisessä, saa ihan rauhassa eristäytyä tietokoneen ääreen ja jättää väliin mukavat teehetket ja seurustelut. Ei tarvitse kiehnätä poikaystävän kanssa telkan ääressä. Voi ottaa ihan rennosti puupenkillä, tuijottaa kirkasta word-tiedostoa niin kauan että silmämunat halkeavat.

Parasta tässä harrastuksessa on se, että se vie kaiken kivan kaikesta muusta! Jos vaikka kuuntelet jotain hyvää levyä tai katot leffaa, niin ONT kyllä muistuttaa, että sun pitäs olla harrastamassa sitä eikä suinkaa nauttia jostain turhasta videohumpuukista. Eikä musiikki voi antaa sitä samaa tyydytystä kuin kertoa tutkimuksesi validiteetista tai reliabiliteetistä.

No ei jauheta paskaa. Minä VIHAAN opinnäytetyötä. Se pilaa elämäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.