IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

miksuh

miksuh

Mika Hanhijärvi

YleX Pop 30.5.2009 Maanantai 01.06.2009 04:48

Noniin tämän kesän konsertti- ja festariputki on avattu :) Ensimmäisenä oli vuorossa YleX Pop, joka tänä vuonna oli muuttunut kaksipäiväiseksi kaupunkifestariksi. Perjantaina bändejä esiintyi eri klubeilla ja eilen lauantaina oli sitten klubien lisäksi ilmaiskonsertti. Raflakeikoille ei tullut lähdettyä, ainoastaan tuonne ilmaiskonserttiin.

Toinen muutos oli se, että konsertti ei ollut aiempien vuosien tapaan Kaisaniemen puistossa. Uutena paikkana oli Lasipalatsin aukio, eli aukio Lasipalatsin ja Helsingin vanhan linja-autoaseman välissä. Ennen konserttia tuo paikkavalinta hiukan mietitytti: mahtusko sinne kuinka paljon väkeä ja pitäskö sinne mennä kuinka aikasin että ylipäätänsä pääsisi alueelle. Tarkotus olikin sitten lähteä hyvissä ajoin liikkeelle, mutta kuten arvata saattaa niin kaikki ei mennyt ihan putkeen :) Herra Murphyhän on sanonut, että jos jokin voi mennä pieleen, niin se kanssa menee :)

Heräsin aamulla yheksän aikaan ja aattelin, että pöh hetken ehtii vielä pötköttää kun konsertti alko vasta kolmelta päivällä. Noh seuraavaksi heräsin siihen kun kaveri soitti konserttipaikalta parikymmentä minuuttia ennen konsertin alkua :) Siinä vaan sitten hirveällä kiireellä dösälle ja sillä Espoosta Helsinkiin. Puolisen tuntia myöhästyin konsertin alusta ja missasin ekan bändin.

Hyvin sinne Lasipalatsin aukiolle loppujenlopuksi mahtui. Väkeä oli ihan mukavasti, mutta mitään varsinaista tungosta ei ollut. Siihen nyt varmaan vaikutti se, ettei esiintyjinä ollut mitään huippubändejä, itseasiassa ne oli kaikki aika tuntemattomia itselleni.

Ihan kivaa oli. Aurinkokin porotti kirkkaalta taivaalta niin mikäs siellä oli bändejä kattioessa :) Konsertin jälkeen kaveri lähti kotiin ja mä mä menin sitten istuskelemaan Espan puistoon missä hörpin nurtsilla muutaman bissen. Kun aurinko alko laskea suuntasin Bakersin terassille. Mietin pitkään, että meniskö sinne diskoon, mut lähdin sitten kuitenkin kotia päin.

Ihan mukava alotus kesän konserteille ja festareille, nyt pitää katella mikä olis seuraavana vuorossa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.