IRC-Galleria

milagro_

milagro_

Everybody needs love
Miksi uskon Jeesukseen?

Oli vuoden 2002 syksyä ja olin kovin ahdistunut. Mietin paljon syvällisiä asioita. Olin väsynyt elämään. Aina vain odotin seuraavaa viikonloppua että pääsisi taas ryyppäämään, mutta se ei kuitenkaan tuonut tyydytystä elämääni. Jatkuvasti mietin kuolemaa ja tuskailin elämäni tyhjyyttä. Kävin monia keskusteluja ystävien kanssa asioista. Erään ystäväni näkemys oli että kuoleman jälkeen ei ole mitään, vaan kaikki loppuu siihen. Päätin että okei mäkään en usko yhtään mihinkään niin eipä tarvi miettiä mitään. Mutta seuraavana päivänä iski masennus. Ajattelin että turhaa tämä elämä jos tässä on kaikki.

Menin vielä purkamaan sydäntäni eräälle luokkalaiselleni, joka oli uskovainen. Hän kertoi minulle olevansa menossa kuoleman jälkeen Taivaaseen. Kertoi Taivaasta ja Helvetistä, synnistä ja Jeesuksesta. Minä kiinnostuin syvemmin uskon asioista ja muutaman viikon päästä olinkin jo tämän kyseisen luokkalaiseni kanssa nuorten illassa. Tuona iltana puolestani rukoiltiin. Kun ilta oli loppunut sanoin vain kaverilleni, että nyt taisin sitten tulla uskoon.

Kuitenkin olin taas seuraavana viikonloppuna baarissa. Mutta koko ajan mieltäni painoi syyllisyys, ajatus etten ole oikeassa paikassa. Olin baarissa, mutta samaan aikaan tekstailin tämän uskovan kaverini kanssa. Ajattelin että ei tää näin voi jatkua. Meni muutamia viikkoja. Uusi vuosi lähestyi. Juhla jolloin aina oli tapana lähteä kavereiden kanssa ryyppään ja "pitämään hauskaa". Minua pelotti. En halunnut jäädä kotiin yksin, mutta en myöskään lähteä juomaan. Rukoilin että pääsisin jonnekin uskovien kanssa.

Ja Jumala kuuli minun rukoukseni. Ei mennyt montaa päivää niin minua pyydettiin erääseen suurempaan hengelliseen tapahtumaan. Siellä oli ihana olla, vaikka hiukan pelottikin, kun kaikki oli niin uutta. Ihmettelin kun tuhannet ihmiset nostivat kätensä ylös ja lauloivat "Sateet lähetä...", mitkä ihmeen sateet? No kuitenkin kun ilta läheni vihdoin loppuaan tuli alttarikutsu niille jotka haluavat antaa elämänsä Jeesukselle... Ja minä halusin! Ystäväni lähti tuekseni mukaan. Oli helpompi mennä kahdestaan. Siinä edessä sain tulla Jumalan eteen ja kokea sellaista Jumalan rakkautta ja hyväksyntää, jota en ennen tiennyt edes olevan. Kun pääsin reissusta kotiin sanoin vain kotiväelle, että nyt mä tiedän mihin uskon: Mä uskon Jeesukseen! Siitä lähtien olen seurannut Jeesusta. Ja vaikka on usein ollut vaikeaakin, niin aina on saanut viedä asiansa Jeesukselle ja saan luottaa, että Hän mua kuulee ja auttaa. Siunausta kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.