IRC-Galleria

tekohampaita ja kakkavaippojaMaanantai 30.06.2008 18:57

eka päivä vanhustalolla takana. mummot ja papat on nyt syötetty ja ulkoilutettu tältä päivältä. pyykit lajiteltu, kukat kasteltu, lakanat vaihettu ja verhot pantu paikolleen. kivoja mummeleitahan nuo oli ihan. kaippa tätä kaks viikkoo kestää =) ja tekemistä sielä ainaki riittää.
yks neiti huuteli koko päivän huoneestaan että: "tuokaapa tytöt ne mun lasit ja vähän vauhilla! on tämä hotelli ku silimälasitki viiään! ja tästä pittää maksaa! saatana perkele, ne lasit tänne ja äkkiä! eihän täälä nää mittää.."
toinen tapaus hermostu ku yritin vaivalla kuunnella sitä ku se selitti aiheesta toiseen omia juttujaan enkä oikeen saanu selvää niin päätin sitte kysyä sievästi että "niin kuka? kenestä puhutte?" ja tämähän raivostu tosissaan "VAI KUKA?! johan minä oon täsä kaks tuntia sulle selittäny ja sinä kysyt nyt vasta että kuka! on ne nämä nykyajan nuoret.."
yhtä mummelia mun piti koittaa syöttää, muttaku sillä ei ollu hampaita eikä se sanonu sanaakaan niin oli siinä sitte mukava tunkia vuorotellen lusikkaa ja nokkamukia suuhun ku entisetki valu vielä pitkin poskia eikä koko ateriasta menny varmaan ku ehkä kymmenesosa sen mahaan. välillä se köhi siihen malliin että alko jo pelottaa että tapan sen vielä. oispa hirviiää!
no sehän se vielä tästä puuttu että ku sitte viimein pääsin ite lounastamaan niin hoitajathan alko mielissään selittämään ruokapöydässä kuinka vienon kakka haisi tänään niin pahalta ja oli tullu vaipasta vähän yliki ku oli ollu niin löysää. siinä vaiheesa olin valamis käveleen vessaan ja hankkimaan itelleni bulimian.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.