IRC-Galleria

mincky

mincky

kyyläätsä jossai jengis?

Uusimmat blogimerkinnät

20.11-07 kirjan teen täst heeei.Keskiviikko 21.11.2007 01:21

ääneni on kähee, eikä kukaa voi tietää mitä oon tehny!

PITKÄSTÄ AIKAA HALUAN JUOMAAN ja khyl pe lähtee ;) slurppppss <3<3

sirja oli kiva tänää! tai no vähemmän kusipäisempi mitä enne, päästi meiät melkei aikasemmi mitä yleensä!

olin tänää nooran ja tatubeiben kaa prises :D!<3 nähtii myös jamppa ja heidi siel ;) MUISTA JAMPPA ET MIINA2:sta EI OLE! mä oon uniikki! sätänä :D OON UNIIKKI MIINA. ainutlaatuine ei oo toist.


näin myös jamppa2 siel kaupas :D hahaa. ainii jamppa oli TREFFEIL xDDDDDD

ULKONA ON KYLMÄ!! ja tuun koht luistimil kouluu ku nii liukast.

vähä popitin tänää krokotiili rockii täysii nii tanssittii mamin kaa :P:D<3<3<3

se ei vaan osaa tanssii ei nolo!! :D:D kai mun on myönnettävä et oon tullu vähä siihe mut ei se mitää!

ja mitäs muuta hmm. jäin riippuvaiseks huulirasvast! ei oo kyl ekakerta :p<3 mm.

TOINEN KÄNNYNI ON ROMU PERKELE JA SE ON HUOMATTUU :D:D<3<3

ps. mun oikee numero on se mikä sul saattaa just olla ny siel puhelimessas eli 044018...
mut mul on ny toinenki liittymä tai no meiä yhteine nii soittelen sil ja saatan joskus tekstaa eli
0449917************ kysy loput mult jos tarviit :) siin on 69 mun numeros :P<3


n:"kyl sen sit tuntee jos joku ihmine ärsyttää vaikkei oo kunnol ees nähny tai ikin ees jutellu sille!"

toi on vitun totta :O!!!! noora on oikeess.

ja kyl mä tiiän kenen kaa mä oon samal aaltopituudel :O<3 tasan samalla on MILLI! AINA MUN YKKÖNEN!<3 vittu oot tärkeintä!!! ILMAN SUA EI OIS MUA!! rakastan sua kulta!<3pus.

ja kyl mä TUNNEN jos joku tyyppi ei älyy mun juttui tai ei haluu olla mun kaa tai ei tykkää must!
kyl sen vaa tietää!ja pysyn eros niist ihmisist! muttamutta jos ne haluu tutustuu muhu ja pitää mua sen arvosena nii tottakai tutustun niihi! jotkut ihmiset on vaan niin tutustumisen arvosii<3 mut on niitki ihan vitusti keneen en ees haluis tutustuu ja jos haluisin nii tuntisin kuitenki et se ei oo mun tyyppii! en voi saada kavereit jostai vitu kusipäist tai muute vaa niist joil on erilaisii ajatuksii ku mul tai esim. joku TÄYSIN total erilaine huumorintaju. ei siit vaa vois tulla mitää :O ei olis ehkä kivaa :O
mut mä kiitän niit jotka on mun vierel vaik oisin mitä! tai siis ku oon tälläne mitä oon nii hyväksyy mut sellasena ku oon! KIITOS. se on tärkeet! jotkut ei vaa ymmärrä mun ajatuksii tai jotai muut. te ootte tarkotettu jollekki muille!

top tärkeimmät

1.LUOTTAMUS
-Jos et oo luotettava en kyllä IKINÄ tuu sulle kertoo mitää mun asioit! eli jos tiiät jotai mun huolist tai jätkist tai rakkausasioista tai ongelmist TMS. joist oon puhunu sulle nii oot luottamuksen arvone ja luotan suhu! kaikille et todellakaan kerro mitään! HARVOILLE KERRON!!!! muista HARVOILLE JA VALITUILLE! mun luottamus pitää todellakin ansaita sitä ei voi ostaa EIKÄ MULTA VOI OSTAA MITÄÄ JUORUI koska en TODELLAKAAN kerro muitten asioita eteenpäi! se on varmaa! muhu voit luottaa.mikää ei voita luottamust! se on tärkeintä.

2.HUUMORINTAJU
-En saa nauraa ku vähintää omille jutuilleni! ja jos vittu kerrot jotai vitu hyvää läppää nii en saa enkä osaa nauraa sille koska sun huumoris on iha eri luokkaa ku mul! En todellakaan haluu mitää tekonauruu nauraa se on kiduttavan paskaa. eikä oo ees hauskaa! nauran omille jutuilleni ja säki todennäköisesti mun jutuille jos ees vähä natsaa mun huumori ja sun huumoris yhtee!nauran sunki jutuille iha silmät vedes vedet silmisss siis ku kerrot jotai :D se on oikeet huumorii eikä mitää paskanjauhantaa ja tekoräkätyst! hyvä esimerkki taas millist! täydellist. KUMIT ;)<3:D:D:D

3.MUSAMAKU
-Ei tää ny kauheen tärkeet mutmut öö, ei vaa voi paremmi sanoo: räppii sen pitää olla,ei kiitos muuta. +jotkut poikkeukset. Jos ollaa meil tai teil tai vaik jossai kemuis ei voida tanssii yhes ja laulaa täysii! tai entä jos ollaa rannal ottaas vähä arskaa nii sulla vaan mp3 mukana niin mitäs mä teen ku en kuuntele musaas. jaa'a tylsää. Ja sitku ollaa jossai kemuis nii tulee joku tyylii narcotic-tyttö kostea nii kenen kaa mä sit laulan ja tanssin jos kuuntelet hevii!Mut arvaa ku tulee kapasiteettiyksikön tai 50centin keikka nii kenen kaa sit meen pitää hauskaa? tai kaikkee tälläst!
sitku oon teillä nii siel huutaa rokki, voi sitä tuskaa :(</3 ps.tää ei oo ihan välttämätöntä mut tiiät kyl miten!

4.EI ITSERAKKAILLE KUSIPÄILLE
-jotka puhuu itestään kaikkee JOO EI VITTU KIINNOSTA
-ainaki toi pekka sano mua hyvännäköseks,vaikka en edes oo
- toi jussi koko aja mua, oon mä kyl aika hot kieltämät.
-:"sul on tosi huono iho, kannattais käyttää tätä voidetta mitä mäki"
-mä sainki matskust 10 ne oli tosi helppoja en lukenu yhtään,kaikki maikat kehuu mua todella ahkeraks ja tunnolliseks,sitä olen kyllä itseniki mielestä!
-"voitko vaihtaa ton paidan en kehtaa liikkuu sun kaa jos sul on toi!"

siis ei nois mitää kuha 1. et puhu itestäs KOKO AJA!!!!!!!!!!!!!!!! vittu. 2.ET ARVOSTELE PÄI NAAMAA JOSTAI TOSI TURHIST JUTUIST esim."sulla on tosi rumat hiukset ne ei sovi sulle yhtään,mä en olis värjänny mustaks!" voit pitää iha omanatietonas ne!!! poikkeus on et jos kysyn mielipidet :)<3
siis tottakai omakehu haisee mulki välil mut jos se on joka päiväst nii HYVÄSTI ei tuu kyl ikävä. jos jotai muut kiinnostais kuinka ihana oot sen jätkän mielest tai et sait ussan kokeest 10 kuinka maikka sua kehu?? tottakai nii voi välil sanoo,tottakai,tietysti mut kyl sä ne rajat tiiät.
AHA mul on huono iho,iha ku en vittu tietäis? en suutu kyl niin helposti yhest kerrast;se ois voinu olla vahinko ja ajattelematon teko mut jos joka päivä kuulee jotai tollast nii MORO HYVÄÄ MATKAA!!
Kyl mä myönnän et mä oon kateellinen jos joku jätkä sua kehuu ja oon onnellinen puolestas mut rajaa vähä. näin se vaa menee! ps. jos et kysy ku säkäl 1 kerra kk et mitä mulle kuuluu tai mites sun asiat onko kaikki hyvi tms. nii heipodei, voitko kertoo viel vähän enemmän sun tän päivän tapahtumistas? PPS. tää voi kuullostaa vitu kireelt ja vaativalt mut noi oli vähä liioteltui juttui mut kyl te sen IDEAN tajuutte!5.vähä seikkailuintoo ja hulluttelemist :P

-esimerkki tytist: "mennääks tonne pomppulinnaa vaik siel on vaa lapsii?"
:"joo iha pokkana!!! :DDD"

tota sekoiluu mä tarviin en elä tylsille ihmisille! tärkeää<3


6.Huolenpito ja ymmärtäväisyys

"voi harmi oisin voinu nähä tänää sitä jätkää mut sit muistinki et olin luvannu sulle tän päivä"
"TOTTAKAI SÄ MEET SEN JÄTKÄN KAA TÄÄ ON SUN AINUT TILAISUUS!!! sä kerkeet näkee mua ylihuomen!"

"rakas mikä sulla on,oot ollu vähä omituine lähiaikoin?"
"no eile ......................... ...... . "

"en eläis ilman sua, sä oot mun tuki ja turva<3" "nii säki.oon onnellinen ku mul on sut<3!"

EI: "vittu sä lupasit ostaa mulle niit karkkei ja et ostanu!! kiitos vaa!!"
-vaik ei olis ollu rahaa esim. mukana..
haha kerroin vähä mun mielipiteit ja käsityksii mua kiinnostavista ihmisistä ja ne tärkeimmät kaverin ominaisuudet! jotai tietysti aina puuttuu mut iha sama. tos oli pää ideat.

eeenn oo pitkää aikaa tälläst kirjottanu :D et sillee vaa! nyt nukkuu öit :D oon tehny tätä varmaa tunnin mut ei siin mitää!!

ps. älkää ottako tosissaa, noi top-jutut ei todellakaan oo pakollisii ne oli vaan mun mietteit jotka kirjotin ny tänne! ÖITÄ KAUNIIT UNET,rakastan ja en rakasta. yöt<3Terv: mincky


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.