IRC-Galleria

mincky

mincky

kyyläätsä jossai jengis?

Uusimmat blogimerkinnät

MINÄPerjantai 30.05.2008 00:27

Rapu-ihmisen mielenliikkeet ovat ainutlaatuisia. Hän tuntee hyvin syvällisesti. "Tunne" onkin hänen luonteensa avainsana. Tunnemaailma aiheuttaa useimmat hänen ongelmistaan. Jos häneltä puuttuu ruummiillista aggressiivisuutta, on hänen henkinen toimintansa sitäkin voimaperäisempää. Kuvat, ajatukset ja vaikutelmat muokkaantuvat, silä Rapu on rakentava ajattelija.

Hän on herkkä ja tiedostava runoilija, mutta hän ei ole päättäväinen, sillä hänessä ei ole Oinaan kestävyyttä, Härän voimakkuutta tai Kaksosten lahjakkuutta.

Hän on itsepintainen, herkkätuntoinen ja huomattavasti materialistisempi kuin haluaisi uskoa olevansa. Hän rakastaa mukavuutta ja pitää hämärästä sekä himmennetyistä valoista. Hän pitää niin ikään syvistä nojatuoleista, jotka houkuttelevat haaveilemaan ja rentoutumaan.

­Rapu on lähes yksinomaan tunneihminen ja haluaa, että häntä kohtaan osoitetaan kiintymystä. Hänen ja ympäristön välinen sopu riippuu siitä, missä määrin hän itse tuntee kiintymystä jaa sitä osakseen.

Koska hän on hienotunteinen, arka ja toisinaan etäinen, hän ei ystävysty helposti ja omistaa vain harvoja tosi ystäviä. Hän on kuitenkin rauhallinen ihminen ja varsin suosittu. Joissain tilanteissa hän saattaa käydä monopolisoivaksi. Hän vastaanottaa mielellään vieraita ja tekee heidän olonsa niin mukavaksi kuin mahdollista luomalla miellyttävän ilmapiirin, joka ei aseta vieraille vaatimuksia.

­Tunne on Ravun elämässä kriittinen kohta. Sekä Rapu-mies että -nainen tarvitsevat suunnattomasti rakkautta. Tunne on hallitseva tekijä hänen toimissaan vähäpätöisimmästä tärkeimpään.

Kumppanina hän on omistushaluinen ja mustasukkainen ja vaatii lakkaamatta konkreettisia rakkaudenosoituksia puolisoltaan. Hän pysyttelee mielellään kotona, sillä hänen talonsa edustaa hänelle aina omaa yksityistä maailmaa.

Rapu on herkkä ihminen. Rapu on luonut itselleen kovan kuoren, jonka alla on herkkä ja erittäin tunteellinen ydin. Rapu on herkkyydessään jatkuvalla puolustuskannalla. Aina välillä hän kuitenkin laskee suojauksensa. Silloin Ravusta tulee viehättävä, hellä ja aistillinen. Ravuilla on tapana kantaa menneisyyttä mukanaan. Erityisesti lapsuusaika on Ravuille tärkeä muisto. Menneisyydessään elämisestä huolimatta, Rapu katsoo myös tulevaisuuteen

Tämä johtuu heidän omistushalustaan, joka Ravun kohdalla tarkoittaa todellakin kokonaan omistamista

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.